26 Ekim 2014 Pazar

MANDIRA FİLOZOFU – FULL HD İZLE

Güzel ülkemizin güzel komedi filmlerine bir yenisi daha eklenmiştir ve oldukça beğenilen bu filmin uluslarlararası film sitesi olan ımdb puanı altı virgül yedi olmuştur. 2014 yılı komedi türündeki bu filmin yönetmenlik koltuğunda Müfit Can Saçıntı oturmakta ve filmin senaryosunu da Birol Güven kaleme almıştır. Ayrıca Birol Güven filmin yapımcılık görevinide üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin , Ayda Aksel , Kemal Kuruçay , Gülnihal Demir , Ahu Sungur gibi oyuncular vardır. Mustafa Ali’nin içinde yaşadığı dünya düzenine karşı koyduğu tavır, onu Muğla’nın Çökertme köyünün yakınlarında, ıssız bir kulübede yaşamaya kadar götürür. Felsefe bölümü mezunu olan Mustafa Ali burada doğayla iç içe, modern hayatın getirisi olan her şeyden uzak bir yaşam sürer ve zamanının tamamına yakınını kitap okuyarak geçirir. Çalışmaya ise kesinkes karşıdır. Cavit ise kurnaz ve çalışkan bir işadamıdır ve yeni projesi için Çökertme köyüne gelir.

Amacı Mustafa Ali’nin sahip olduğu araziyi satın alıp yerine kazanç getirecek bir butik otel yaptırmaktır. Ne var ki İstanbul’dan gelen bu beklenmedik konuğun hayatı Mustafa Ali ile tanıştıktan sonra eskisi gibi olmayacaktır.
Filmimize bazı eleştirileride , kiyakfilm.com ailesi olarak getirmek istedik.Film bazı kesimlerinde alttan alta sosyalizm propagandası yapıyor algısı oluştu filmi izleyen bazı sinemaseverlerde.Ancak bu eleştiri kabul edilebilir değil.Varsayalım böyle olsa bile bir sentez yapıldıgı aşikar.Yani hem Yunus’tan Mevlana’dan alıntılar yapılması bu eleştirilerin haksızlıgını ispatlar şekilde.
Bu arada Birol Güven ismini anmamak olmaz zira 10 / 15 yıllık periyotta oldukça başarılı komedi ve sitcom işlerine imza atmış bir kardeşimiz.Çocuklar Duymasın dizisindeki başarısıyla ulusal ve yerel medyada adından çokça söz ettirdi.Sonraki yaptıgı işlerden yüzünün akıyla çıkmayı başardı ve halen başarmakta.Kendisine başarılarının devamını diliyoruz.Tabi Rasim Öztekin ismine parantez açmaya gerek yok sanırım.Zira hem ulusumuz hem uluslararası kamuoyu onu çok yakından takip ediyor.Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Film 2014, Komedi

Yapım: 2014 TÜRKİYE

IMDB Puanı: 6.7

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Oyuncular: Rasim Öztekin , Ayda Aksel , Kemal Kuruçay , Gülnihal Demir , Ahu Sungur Senaryo : Birol Güven Yapımcı : Birol Güven
http://kiyakfilm.com/hd-izle/mandira-filozofu-full-hd-izle/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder