24 Ekim 2014 Cuma

BATMAN’IN OĞLU – SON OF BATMAN

2014 ABD yapımı animasyon ve çigzi film kategorilerinde izleyeceginiz filmimiz , harika fantastik ögeler barındırıyor.Batman serilerinden oldukça uzak oldugu söylensede film izlenilmeye deger.
İmd puanı 6.0 olan filmimiz,Amerika’da olumlu eleştiriler almış ve 80Milyon dolar gişe hasılatı yaparak eleştirilere adeta cevap vermiştir.Haliyele yapımcılarınıda sevindirmiştir.
Filmimizi seslendiren oyuncular şu kişilerden oluşuyor; Giancarlo Esposito , Thomas Gibson , Jason O’Mara , Morena Baccarin , Bruce Thomas.Senaryo kadrosu en az seslendirenlerin kadrosu kadar kalabalık senarist grubundan oluşuyor.Senaristlere tektek deginmemize gerek yok ancak isimlerini anmakta fayda görüyoruz ; Bob Kane , Bill Finger , Bobby Brown , John Franklyn-robbins , George Perez , Grant Morrison , Jerry Robinson , Joe R. Lansdale , Marv Wolfman , Neal Adams gibi isimlerden oluşuyor.
Filmimizin özetine giriş yapmak gerekirse yüzeysel olarak şunlar söylenebilir ; Gotham şehrinin asi ve yardımsever çocugu Batman,uçkurunu tutamaması hasebiyle bilmeden bir evlat sahibi olur.Gelzaman git zaman Junior Batman babasının karşısına dikilir ve hesap sorar.Babasının yolunu takip etmeye karar verir ancak ikilemde kalır.Zira yavru batman kötü ellerde yetiştirmiştir.Zamanla birbirlerine alışır ve ısınırlar.
Bu dakikadan sonra oğul batman kendine bir karakter ve kostüm yaratır ve babasıyla beraber operasyonlara çıkmaya başlar.İkisininde genlerinde bulunan asilik,zaman zaman baba/ogul arasındaki sürtüşmeleri had safhaya çıkarsada sonu mutlu bitiyor.1Saat 10 dakikalık , çocuklarınızla izleyebileceginiz bu harika çizgi film, ebevenylerede hitap ediyor.
www.kiyakfilm.com olarak , ailenizle beraber izlemenizi tavsiye eder iyi seyirler dileriz.

Tür: Aksiyon, Animasyon, Çizgi Film, Fantastik, Film 2014

Yapım: 2014 ABD

IMDB Puanı: 6.0

Yönetmen: Ethan Spaulding

Oyuncular: Seslendirenler ; Giancarlo Esposito , Thomas Gibson , Jason O'Mara , Morena Baccarin , Bruce Thomas Senaryo : Bob Kane , Bill Finger , Bobby Brown , John Franklyn-robbins , George Perez , Grant Morrison , Jerry Robinson , Joe R. Lansdale , Marv Wolfman , Neal Adams




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder