31 Ekim 2014 Cuma

ANNELER GECESİ – İZLE

98 dakikalık güzel bir pazar komedisi sizleri bekliyor.Tarz olarak Hangover’ın bayan versiyonu diyebiliriz.Zira John Erwin , Andrea Gyertson Nasfell ikilisinin yazdıgı senaryoda Hangover’a aşırı benzerlikler mevcut.Filmi özetlemek gerekirse , ev hanımı olan ve çocuklarıyla ugraşmak zorunda kalan otuzlu yaşların sonundaki anneler grubu,kocalarından bir gece çocuklara bakmaları için ricacı olur ve kabul ettirirler.
Sonrasında ise kız kıza eglenmek için yola koyulurlar ancak planladıkları hiçbişey yolunda gitmez ve işler çıgrından çıkar.Ablalar gece eglenmeye çıktıklarına adeta pişman olurlar.Sonrası ise bol kahkaha bol komedi.Filmin yönetmenleri Andrew Erwin, Jon Erwin kardeşlerdir.
Oyuncu kadrosunu Sean Astin , Harry Shum Jr. , Sarah Drew , Patricia Heaton , Sammi Hanratty gibi isimlerin oluşturdugu filmimizin senaryosu Jon Erwin , Andrea Gyertson Nasfell ikilisi tarafından yazılmıştır.

2014 Birleşik Devletler yapımı komedi filmini kaçırmayın deriz.Kiyakfilm.com olarak iyi seyirler dileriz.

Tür: Film 2014, Komedi

Yapım: 2014 ABD

IMDB Puanı: 5.4

Yönetmen: Andrew Erwin, Jon Erwin

Oyuncular: Sean Astin , Harry Shum Jr. , Sarah Drew , Patricia Heaton , Sammi Hanratty Senaryo : Jon Erwin , Andrea Gyertson Nasfell

http://kiyakfilm.com/hd-izle/anneler-gecesi-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder