29 Ekim 2014 Çarşamba

GÖZ – OCULUS (2014)

2013 yılında çekilmesine karşın 2014 yılında vizyona giren bu ABD yapımı korku filmi, siz korku severlere gerilim dolu sahneler vaad etmektedir. 104 dakikalık bu korku filminin yönetmenlik koltuğunda Mike Flanagan oturmaktadır. Mike Flanagan aynı zamanda Jeff Howard ile birlikte filmin senaryosunu kaleme almışlardır. Filmin yapımcısı olarak Trevor Macy ile Marc D. Evans isimleri geçmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda Karen Gillan , Brenton Thwaites , Katee Sackhoff , Rory Cochrane , Annalise Basso gibi isimler yer almaktadır. Film oldukça gizemli ve eski bir aynanın etrafında gelişiyor.
Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, anne babalarının ölümünün ardından kötü giden ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Kaylie, tüm tersliklere bu aynanın yol açtığına inanmaktadır. Kaylie olayları çözmek ister, aaraştırmasında derine indikçe tarih kendini tekrarlayacaktır. Kardeşlerin ilişkileri daha da kötüleşir, çünkü zamanla aynanın kötücül gücünün etkisine girmişlerdir. Mike Flanagan’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı 2013 yapımı korku filmi. Filmin başrollerinde Katee Sackhoff ve Karen Gillan yer alıyor. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Film 2014, Korku

Yapım: 2014 ABD

IMDB Puanı: 6.5

Yönetmen: Mike Flanagan

Oyuncular: Karen Gillan , Brenton Thwaites , Katee Sackhoff , Rory Cochrane , Annalise Basso Senaryo : Mike Flanagan , Jeff Howard Yapımcı : Trevor Macy , Marc D. Evans
http://kiyakfilm.com/hd-izle/goz-oculus-2014/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder