26 Ekim 2014 Pazar

KARIŞIK AİLE – İZLE

2011 yılı ABD yapımı komedi türündeki bu muhteşem filmin yönetmenlik koltuğunda Frank Coraci oturmaktadır. Filmin senaryosunu ise Ivan Menchell ile Clare Sera kaleme almışlardır. Filmin yapımcılığını ise başrolündeki yıldız olan Adam Sandler ile Mike Karz üstlenmiştir.
Aslın Adam Sandler ismine biraz parantez açmakta fayda var.Bu dahi adam romantik – komedi veya sadece komedi filmlerinin aranan yıldızı olmuştur.Hem sempatikliği hem oyunculuktaki kalitesiyle Amerikan sinemasında oldukça tutulmuştur.
Drew Barrymore’la beraber ilk 500 öpücük filmindede beraber oynadıklarından dolayı hiçbir uyum sorunu yaşamadıklarını söyleyebiliriz.Ve tabiki bu uyum tüm oyuncularada yansımış. Filmin diğer oyuncu kadrosunda Bella Thorne , Terry Crews , Shaquille O’Neal gibi önemli isimler yer almaktadır. Orta yaşlardaki Lauren ve Jim eşlerinden ayrılmış, çocuklarıyla yaşayan yalnız ebeveynlerdir. Yolları bir nevi görücü usulü buluştuklarında kesişir ve bu kötü geçen buluşma sonrasında bir daha asla görüşmemeye yemin ederler. Ancak kader ikisi için de ağlarını çoktan örmüştür. İkisi de birbirinden habersiz çocuklarıyla yapacakları tatili planlamış ve Afrika’da bir safari tatil köyünde karşı karşıya gelmişlerdir. Daha da ilginç olanıysa bu tatil, birlikte aynı süit odayı paylaşmak durumunda kalacakları bir haftalık bir maceraya dönüşecektir. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle FULL HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Aile, Film 2014, Komedi

Yapım: 2014 ABD

IMDB Puanı: 6.5

Yönetmen: Frank Coraci

Oyuncular: Adam Sandler , Drew Barrymore , Bella Thorne , Terry Crews , Shaquille O'Neal Senaryo : Ivan Menchell , Clare Sera Yapımcı : Adam Sandler , Mike Karz

http://kiyakfilm.com/hd-izle/karisik-aile-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder