24 Ekim 2014 Cuma

KANLI TAKİP – IN THE BLOOD

2014 ABD yapımı,gerilimi,aksiyonu bol olan filmlerden biri ile daha karşınızdayız.Vizyon adı In the Blood,ülkemizde Kanlı Takip olarak Türkçeye çevrilmiştir.Film kadrosunda Gina Carano gibi taş bir hatunu barındıran film daha bir dikkat çekiyor.Filmimizde oynayan oyunculardan olan Danny Trejo’dan bahsetmesek olmaz.Aralarında Desperado, Alacakaranlıktan Şafağa ve Grindhouse gibi pek çok kült yapımın da bulundğu pek çok Holywood yapımında rol almış olan Kaliforniya doğumlu A.B.D.’li sinema oyuncusu. Ağırlıklı olarak anti-kahraman ya da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Trejo, 25 yıllık oyunculuk hayatındaki ilk başrolünü Robert Rodriguez tarafından yönetilen 2010 tarihli Machete filminde canlandırmıştır.
Aşırı itici ve sert yüz hatları, uzun Meksika’lı bıyığı ve vücudundaki dövmeler sayesinde Holywood’un en çok aranan kötü adamlarından birisi haline gelen Trejo, Van Damme, Al Pacino, Nicholas Cage ve Harrison Ford gibi pek çok ünlü isimle beraber kamera karşısına geçti.Hollywood yapımı daha bir çok filmde rol almıştır.
Cam Joslin Gigande’de The O.C dizisiyle meşhur olmuş genç sinema elemanlarından biri olmuştur.Bu dizinin getirdiği şöhretle bir çok film kapısı açıldı.Oyuncular hakkında bu kadar detay yeterli sanırım.Bu kadar güzel kadroyu bir araya toplayan yapımcılar,buna uygun senaryoda yazmışlar.
Harika bir balayının başlangıcında gelen aksilikler iyiden iyiye can sıkmıştır.Daha sonrasında ise kocasını kaybeden kadının neleri göze alabilecegini,nasıl saldırganlaşacagını özetleyen güzel filmlerden biri.Hasılı kelam izlemenizi tavsiye ederiz.www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler.

Tür: Aksiyon, Film 2014, Gerilim, Suç

Yapım: 2014

IMDB Puanı: 5.8

Yönetmen: John Stockwell

Oyuncular: Cam Gigandet , Amaury Nolasco , Danny Trejo , Luis Guzmán , Gina Carano Senaryo : Bennett Yellin , James Robert Johnston Yapımcı : Cash Warren
http://kiyakfilm.com/hd-izle/kanli-takip-in-the-blood/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder