11 Eylül 2014 Perşembe

YILIN SAVAŞI & BATTLE OF THE YEAR

Amerikan menşeili bir dans filmi daha..Ancak bu dans filmi diğerlerinden çok farklı.Biz sadece özet geçelim izlemesi size kalmış..Hip-hop’ın dev ismi Dante Graham (Laz Alonso) b-boy (break dansçı erkek) geçmişi sayesinde milyar dolarlık bir iş kurmuştur. Şimdi, amacı Fransa Montpellier’de gerçekleşecek olan, hip-hop’ın bir numaralı efsanevi yarışması Battle of the Year’ı kazanabilecek bir Amerikan rüya takımı yaratarak ABD’nin bu danstaki üstünlüğünü yeniden kabul ettirmektir.
Graham takımın koçluğuna eski dostu ve takım arkadaşı Jason Blake’i (Josh Holloway) getirir. Blake, yardımcı koçu Franklyn (Josh Peck) ve koreografı Stacy’nin (Caity Lotz) yardımıyla dik kafalı 13 bireyi tüm rakipleriyle mücadele edebilecek, disiplinli, uyumlu ve gösterişli bir takıma dönüştürmeye çabalar. Fakat yarışmaya haftalar kala, dansçılardan Rooster (Chris Brown) ile Do Knock (Jon Cruz) arasındaki çekişme takımı ikiye böler. Bu arada Blake de eşini ve çocuğunu trajik bir kazada kaybettiğinden beri pençesine düştüğü umutsuzluk ve alkol sorunuyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Eğer rüya takım üyeleri b-boy dünya şampiyonluğunu 15 yıl aradan sonra Amerikan topraklarına geri getirmek istiyorlarsa, başarılı olmak için kişisel şeytanlarını alt etmeleri gerekecektir.Filmimizde Amerika’nın son dönemde yetiştirdiği en usta rap sanatçılarından biri olan Crish Brown da oynamakta.Oyuncu kadrosu ise şöyle;Josh Peck , Josh Holloway , Chris Brown , Caity Lotz , Laz Alonso.İMDB puanına aldanmamanızı tavsiye ederiz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dans, Dram, Filim 2013, Müzikal
Yapım: 2013 - ABD
IMDB Puanı: 5.0
Yönetmen: Benson Lee
Oyuncular: Josh Peck , Josh Holloway , Chris Brown , Caity Lotz , Laz Alonso Senaryo : Chris Parker , Brin Hill Yapımcı : Beau Flynn , Glenn S. Gainor

http://kiyakfilm.com/hd-izle/yilin-savasi-battle-of-the-year/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder