8 Eylül 2014 Pazartesi

OTOMATİK PORTAKAL – A CLOCKWORK ORANGE

Britanya’da endüstri sonrası bir kentteki, ahlaki hazinelerin birbirine girdiği(karıştığı), iyi ve kötünün ayırt edilemez noktaya kadar geldiği bir toplumda, gençlerden oluşan bir çetenin insanlara uyguladıkları şiddeti ve Alex üzerinden insan doğası ve toplumsal değerlerin çatışmasını konu eder.
Bir holigan olan Alex (Malcolm McDowell) adlı gencin zaman geçirmek için üyesi olduğu sokak çetesi ile birlikte işledikleri birçok suçtan sonra çete ile ayrılığa düşünce onlar tarafından ihbar edilmesini ve polis tarafından beyninin yıkanarak topluma kazandırılma metodu ve sonrasını anlatır.
Olayları dev bir ifade gücü ile o günlerden bugune değişen dünya düzeni ve bu değişimin insanların üzerindeki farklı etkilerini, suça ve şiddete eğilimi ustaca gösterebilmiştir. Film ve bu filme ait öğeler yarattığı etki ile popüler kültürdeki yerini almıştır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Suç
Yapım: 1971 / İngiltere
IMDB Puanı: 8.4
Yönetmen: Stanley Kubrick
Oyuncular: Malcolm McDowell,Patrick Magee,Michael Bates,Warren Clarke,John Clive

http://kiyakfilm.com/hd-izle/otomatik-portakal-a-clockwork-orange/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder