22 Eylül 2014 Pazartesi

KAPALI DEVRE & CLOSED CİRCUİT (2013)

apalı Devre filminde, Londra da sabahın erken saatlerinde büyük bir patlama olmuş ve bu patlama sonucunda sadece bir terörist kurtulmuştur. Bu kurtulan kişi Farroukh Erdogan’dır ve hemen olayın üzerinden yakalanıp tutuklanır. Ona büyük bir ceza vermek üzere bütün herşey en ince ayrıntısına kadar araştırılmış ve bunun için bütün hazırlıklar başlatılmıştır. Artık onun yargılanma süreci başlayacaktır ve hükümet kanadında büyük ve gizli bir kanıtta bulunmaktadır. Bu durumu sanık ve onun avukatları bilmiyordur. Bakalım bundan sonra bu yargılama nasıl devam edecek.
Bu 96 dakikalık İngiltere ve ABD ortak yapımı olan film, 6 milyon doların üstünde bir parayla çekilmiştir. Lakin hasılatına ulaşamasakta film zarara uğaramamış bir yapımdır.
IMDB’nin kendi oylamasında da orta denilebiecek bir puan kapan film bir çok sinema puanlamasından da sınıftan geçmiştir. Yönetmenliğini John Crowley’in yaptığı “Closed Circuit” yani “Kapalı Devre” filmi, şimdi de aracılığımız ile sizlerle. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Filim 2013, Gerilim, gizem, Suç
Yapım: 2013 / İngiltere, ABD
IMDB Puanı: 6.1
Yönetmen: John Crowley
Oyuncular: Eric Bana, Rebecca Hall, Ciarán Hinds, Jim Broadbent
http://kiyakfilm.com/hd-izle/kapali-devre-closed-circuit-2013/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder