28 Eylül 2014 Pazar

GAME CHANGE-POLİTİK OYUNLAR

2012 yılı ABD yapımı politik, dram filmidir. Jay Roach tarafında yönetilmiştir. Senaryosunu ise John Heilemann ile Mark Halperin yazdığı kitaptan Danny Strong tarafında adapte edilmiştir. Filmin başkarakterlerinde Juliannne Moore , Woody Harrelson ve Ed Harris gibi isimler öne çıkmaktadır. Moore oyunculuğu eleştirmenler tarafından çok beğenildi. Ayrıca film Critics ‘Choice Ödülü, Altın Nymph Ödülü, Altın Küre Ödülü ve beş adet Emmy Ödülü kazanmayı başarmıştır. Konu itibari ile 2008 yılındaki ABD seçimini ele almıştır. Bu seçimlerde Barack Obama ile Jhon McCain arasındaki fırtınalı rekabeti ve bu kızgın ortamın arasında kalan Alaska Valisi olan Sarah Palin’i anlatmaktadır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Biyografi, Dram, Filim 2013, Politik, Tarih
Yapım: 2012 / ABD
IMDB Puanı: 7.5
Yönetmen: Jay Roach
Oyuncular: Julianne Moore,Woody Harrelson,Ed Harris,Peter MacNicol,Jamey Sheridan Müzik: Theodore Shapiro Görüntü Yönetmeni: Jim Denault Kurgu: Lucia Zucchetti Stüdyo : HBO Films, Playtone

http://kiyakfilm.com/hd-izle/game-change/

GREEN ZONE – YEŞİL BÖLGE 2010 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE

İşinin ehli, usta yönetmen Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, United 93), favori sinema oyuncusu olan Matt Damon’ı “Yeşil Bölge” filminde de tercih ederek doğru bir hamle yaptığını ifade ediyor. Son derece sıkı bir gerilim filmi olarak karşımıza konulan yapıtta ki asıl konuyu şöyle özetleyebiliriz. Yeşil Bölgede beraber iş gören ikili, bu kez Irak muharebesini masaya yatıran bir aksiyonla harmanlanmış macera filmine imza atıyorlar. Senaryo, Irak savaşında kaosun hüküm sürdüğü, hiç kimsenin birbirine güvenmediği, alınan her kararın beklenmedik sonuçlara yol açabileceği karanlık günler üzerine kurulu. 2003 senesinde ABD önderliğinde Bağdat’ın işgâli devam ederken, tebligat çavuşu Roy Miller (Damon) ve ordu müfettişlerinden oluşa gelen ekibi, Irak çölünde depolandığından kuşku duyulan kitle imha silâhlarını bulmak üzere görevlendirilir. Bubi tuzaklı bir bölgeden diğer katmana geçen askerler, ölümcül kimyevi maddelerin peşine düşerler. Lakin bunun yerine, görevlerinin amacını taban tabana değiştirecek bir örtbas olayı ile karşı karşıya geleceklerdir. Farklı misyonları olan ajanlarca çevrilmiş olan Miller, yabancı topraklardaki sırri ve sahte istihbarat bilgilerinin ışığında, bir rejimin yıkılmasına ya da istikrarsız bir alanda muharebeyi tırmandıracak cevaplara ulaşmak zorundadır. Bu hararetli ve son derece tehlikeli bölgede, en zor bulunan silâhın, gerçeğin kendisi olduğunu keşfeder. Ve film harika bir tat vermeye başlar. IMDB’de istediğini az çok alan film, gişeden ellerinde patlayan paralarla ayrılmıştır. İstenilen kazanç elde edilmese de ciddi kayıplar vermeyen film aslında kar elde edememiştir. Fakat bunu hak ettemiş gibi görünüyor bu film. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Aksiyon, Aksiyon-Macera, Genel, Politik, Savaş-Tarih
Yapım: 2010 / İngiltere, Fransa, ABD
IMDB Puanı: 6.9
Yönetmen: Raja Gosnell
Oyuncular: Matt Damon, Greg Kinnear, Brendan Gleeson, Amy Ryan, Khalid Abdalla, Jason Isaacs

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vYqsDI329vpKe3dLJiwrBZdkwEiZCLy-EX1cF8KdxA4/edit#gid=1381163402

ZİRVEYE GİDEN YOL – THE IDES OF MARCH

2011 yılı ABD yapımı politik ve dram türünde başarılı bir filmdir. 101 dakikalık bu yapıtın yönetmenlik görevini üstlenen şahıs Hollywood’un dünyaca ünlü starlarından George Clooney’ dir. Ayrıca Clooney senaryoyu Grant Hesloy, Beau Willimon ile birlikte yazmıştır. Filmin yapımcılığını da Leonardo DiCaprio ile birlikte üstlenmiştir. Daha da fazlası Clooney filmin başkarakterleri arasında yer alır. Ryan Gosling, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood, Marisa Tomei gibi ünlü isimler öne çıkmaktadır. Bu siyasi filmin toplam maliyeti 12.500.000 dolar olarak açıklanmış ve hasılatının da 75.000.000 dolar olduğu söylenmiştir. Mike Morris ABD başkanı adayıdır ve bu noktada en güçlü favori aday kendisidir. Yanındaki en yakın yardımcısının adı da Stephen Myres’tir.Çok çalışkan ve zeki bu adam muhalefet taraflardan sürekli teklifler almaktadır lakin o gururlu ve idealleri olan bir adam olduğu için bu teklifleri kabul etmez. Lakin Myres başkan olduktan sonra kirli ve bedbaht siyaset onu yıldırır ve kendi kendini sorgular acaba yanlış tarafta mı yer aldım? İşte bu politik oyunu www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..


Tür: Dram, Politik
Yapım: 2011 / ABD
IMDB Puanı: 7.2
Yönetmen: George Clooney
Oyuncular: George Clooney , Ryan Gosling , Paul Giamatti , Evan Rachel Wood , Marisa Tomei
http://kiyakfilm.com/hd-izle/zirveye-giden-yol-the-ides-of-march/

7. BİRİM – GRUPO 7

1992 yılında şehirlerinde yapılacak olan Expo Fuarı'na hazırlanmakta olan Sevilla, şehrin her yerini ele geçirmiş uyuşturucu şebekeleri ve çetelerden usanmıştır. Şehri fuar düzenlenene dek bu problemlerden arınma görevi ise 7. Birim'e verilmiştir. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..




Yapımı : 2012 - İspanya
Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim , Politik
Süre: 96 Dak.
Yönetmen : Alberto Rodríguez
Oyuncular : Mario Casas , Carlos Olalla , Antonio De La Torre , Inma Cuesta , José Manuel Poga
Senaryo : Alberto Rodríguez , Rafael Cobos
Yapımcı : Gervasio Iglesias , José Rafael Sánchez-Monte
Diğer Adı : Unit 7
http://kiyakfilm.com/hd-izle/7-birim-grupo-7/


SCHİNDLER’İN LİSTESİ

Yönetmenliğini Steven Spielberg’in yaptığı, 1993 ABD yapımı bir filmdir. II. Dünya Savaşı sırasında Naziler’in uygulamış olduğu soykırımdan binin üzerinde Polonya yahudisinin kurtarılmasında rolü olan Oskar Schindler’i ve bu kurtarmayı konu edinen film, 322 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişve Akademi, Altın Küre, BAFTA ve Grammy ödülleri kazanmıştır. “Tüm zamanların en iyi filmleri” konulu çeşitli listelerde üst sıralarda bulunan film, Amerikan Film Enstitüsü’nün güncel listesinde 8. sırada yer almaktadır. Oscar Schindler’in gerçek hayatına değinilmemesi, fakirlik,yoksulluk içinde ölmesi ve savaş bitene kadar nazi parti üyesi olduğundan bahsedilmemesi film’in ve yönetmen’in ençok eleştirilere maruz kaldığı kısımlardır.Lakin yaptığı gişe hasılatıyla tüm eleştirilere gereken cevabı vermiştir.Steven Spielberg’in sinema yönetmenliği konusunda nasıl bir dehaya sahip olduğunu bu filmde birkez daha görmüş olduk.Film izlenilmeye değer harkulade bir başyapıt. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Biyografi, Dram, Politik, Suç, Tarih
Yapım: ABD(1993)
IMDB Puanı: 8.9
Yönetmen: Steven Spielberg
Oyuncular: Liam Neeson,Ben Kingsley,Ralph Fiennes,Caroline Goodall,Jonathan Sagall

http://kiyakfilm.com/hd-izle/schindlerin-listesi/

27 Eylül 2014 Cumartesi

KAPİTAL & LE CAPİTAL

Çağımızın resmi tefecileri olan bankaların ve finan sektörünün kısacası kapitalizim’in geneline vurucu eleştiriler getiren film,son dönemde Avrupa sinemasının en gözde filmlerinden olmayı başarmış nadir filmlerdendir.Avrupa’da yaşanan ekonomik sıkıntılar,Yunanistan örneğinde oldugu gibi Fransa’da da yaşanmakta ve sosyal yönü olan sinema yönetmenleri ve senaryo yazarları bu konu hakkında yogunlaşmaktadır.Filmdeki önemli ve düşündürücü repliklerden bir tanesi ” fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapacağız” filmin özetini verir gibi.Genç ve hırslı Marc Tourneuil, Avrupa’nın en büyük bankalarından biri olan Phoenix Bank’ın genel müdürlüğünü yürüten Jack Marmande’ın sağ koludur. Jack Marmande’a konulan kanser teşhisinin ardından hastaneye kaldırılmasıyla işler gerçek anlamda Marc’a kalmış olur. Yeni görevine resmi olarak atanan Marc, bankayı kendi usullerine göre yönetme konusunda son derece hırslı ve kararlıdır. Üstüne bankanın Amerikan yatırımcılar tarafından satın alınmasının gündeme gelmesiyle işler bir hayli karışır; Mark Tourneuil’in dudak uçuklatan yükselişi böylece başlamış olur.İçinde bulundugu dünyaya kendini kaptıran,kendisindeki değişimler daha sonradan farkeden biridir.Kapital filmi’nin usta yönetmeni Costa-Gavras’a burda ayrı bir parantez açmakta fayda var.Zira 81 yaşında olmasına ragmen ve serbest piyasa ekonomisiyle yönetilen ülkede yaşaması sebebiyle konuya daha hakim ve derinlemesine dalabilen yönetmen,sadece sosyalist değil,Avrupa’nın bir çok çevresi tarafından ayakta alkışlanmıştır.Filmin Imdb puanı 6.5.Imdb puanı düşük olduguna bakmayın ve kaçırmayın derim.Hd görüntü kalitesiyle ve kiyakfilm.com farkıyla izleyebilirsiniz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Filim 2012, Politik
Yapım: 2012 Frana
IMDB Puanı: 6.5
Yönetmen: Costa-Gavras
Oyuncular: Gabriel Byrne , Gad Elmaleh , Celine Sallette , Marie-Christine Adam , Liya Kebede
http://kiyakfilm.com/hd-izle/kapital-le-capital/

SELAM – (2013)

Zehra, Adem ve Harun kariyerleri ile ilgili olarak büyük hayaller kuran ve sağlam idealleri olan üç öğretmendir. Kutsal meslek olan öğretmenliğin verdiği eğitim aşkıyla tüm hayatlarını geride bırakarak, üçüde farklı yerlere olmak suretiyle dünyanın dört bir yanına dağılırlar. Zehra, Afganistan’a öğretmenlik yapmak için bir Türk Okuluna gider. Geride ailesini, hayatını, vatanını ve onun için en önemlisi de çok sevdiği Harun’u bırakıp, aşkını kalbine gömerek bu yola çıkar. Harun ise aynı Zeynep’in durumunda olmakla beraber gideceiği ülke Senegal’dir ve açlığın tek lider olduğu bu ülkede yoksulluk altsaffadadır, ayrıca bu ülke büyük bir sömürge devleti olarak yaşamıştır. Adem’ de arkadasında hamile bir eş ve tüm hayatını bırakarak, Bosna Hersek’e doğru yola çıkar. Bu üç onurlu, şerefli ve nur yüzlü insan, büyük fedakarlıklar göstererek çıktıkları bu hayat yolunda, açlığın, yoksulluğun bazısında hala daha savaşın mevcut olduğu topraklara giderek, buralara dostluk, kardeşlik ve yardım götürmeyi kabul etmişlerdir. Bu üç güzel insan gittikleri şehirlere yeni bir hayat yeni bir anı yeni bir gelecek getirmektedirler. Bu muhteşem film 2013 yılı Türkiye yapımı dram türünde fevkaladenin fevkaladesinde bir film olmuştur. Filmim yönetmenliğini Levent Demirkale üstlenmektedir ve senaryosunu ise Necati Şahin kaleme almıştır. Filmin maliyetini karşılayarak yapımcılık görevini üstlenen zat ise Eyüp Sabri Koç olmuştur.Selam, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi. Çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa’da gerçekleştirilen “Selam”, aynı zamanda 35 yıl aradan sonra Afganistan’da çekilen ilk film. Yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak çekilen filmin dağıtımı Warner Bros tarafından yapılacak. Hazırlıkları 2 yıl süren ve çekimleri dört ayda tamamlanan film için 50 kişilik teknik ekip ve 2 ton teknik malzeme Senegal, Afganistan ve Bosna Hersek’e taşınmış. Filmde yer alan aksiyon sahnelerinin gerçeğe uygun yansıtılabilmesi için de çok sayıda görsel efekt kullanılmış. Filmde ayrıca Türk kolejlerinde okuyan Bosnalı, Afgan ve Senegalli öğrenciler de rol alıyor. Bu muhteşem fedakarlık hikayesini www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Drama, Filim 2013, Politik, Yerli Filmler
Yapım: 2013 - Türkiye
IMDB Puanı: 7.1
Yönetmen: Levent Demirkale
Oyuncular: Burcin Abdullah,Selma Alispahic,Tin Cvitanovic,Muhamed Dupovac,Miraj Grbic, Fatma Karanfil , Burçin Abdullah , Yunus Emre Yıldırımer , Emre Karakoç , Hasan Nihat Sütçü
http://kiyakfilm.com/hd-izle/selam-2013/

ÖMER – OMAR (2013)

2013 yılı Filistin yapımı bu baş yapıt dram, gerilim ve aşk türünde mükemmel bir filmdir. Bu başyapıt En İyi Yabancı Film Dalında Oscar’a aday olmuştur. Filmin gösterimi Toronto Film Festivali’nde gerçeklemiştir. Ayrıca filme The “Post Gazestesi; Bir Başyapıt”, “Los Angeles Time; Yüreğinize Dokunacak” ve “Filmmaker Dergisi; Tahminlerinizi Altüst Ediyor” gibi büyük övgüler yağdırılmıştır. Film yönetmenliğni Altın Küre Ödüllü Hany Abu-assad üstlenmiştir ve aynı zamanda filmin senaryosunu da kendisi kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise yine yönetmen Hany Abu-assad ile David Gerson birlilkte üstlenmişlerdir. Filmin başrollerini rol gereği birbirlerine çok aşık olan Adam Bakri ile Leem Lubany üstlenmektedir ve onlara oyunculukları ile eşlik edenler Waleed Zuaiter,Samer Bisharat, Eyad Hourani, Majd Bitar, Pauline Bahoth, Rohl Ayadi, Jehad Abu Assal, Essam Abu Aabed, Foad Abed-Eihadi, Wafaa Aon, Mousa Habiib Allah, Marwa Dawood, Laura Hawa ve Ziad Jarjoura gibi isimler olmuştur. Lanetli millet olan tarafından işgal altında bulunan Filistin’de yaşayan Ömer ailesi ile birlikte yaşamakta ve geçimini fırıncılık yaparak sağlamaktadır. Filistin’i Tecrit adındaki duvar ikiye ayırmıştır. Ömer kendi bölgesinde acımasız bir özgürlük savaşçısıdır. Lakin duvarın diğer tarafına geçtiğinde ise deliler gibi seven uğrunda canını feda edebilecek bir aşıktır ve sevdiği kız duvarın diğer tarafında yaşamaktadır.Sevgilisini görebilmek uğruna metrelerce yükseklikte olan bu Tecrit duvarını tırmanan Ömer bu sırada üzerine yağdırılan kurşunlara ve onu kovalayan askerlere aldırmadan sevgilisini görmek için bu meşakatli yola katlanmaktadır. Lakin bu mazbut devlet Ömer’in ne büyük aşkını ne de direnişini kaldıracak vaziyettedir. Ömer bir gün arkadaşları ile İsrail askerlerinin öldürülmesi olayına müdahil olurlar. Akabinde İsrail kuvvetlerince yakalanıp hapishaneye atılırlar. Burada ailesi ve çok sevdiği kız arkadaşının canları ile tehtidde bulunup Ömer’den bilgi almak isterler ve Ömer’e muhbirlik teklif ederler. Ömer bir seçim yapacaktır ya aşkını kaybedecek ya da ideallerinden vazgeçecektir. Bu muhteşem hikayeyi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Filim 2013, Film 2014, Gerilim, Politik
Yapım: 2013 / Filistin
IMDB Puanı: 7.7
Yönetmen: Hany Abu-Assad
Oyuncular: Adam Bakri, Waleed Zuaiter, Leem Lubany, Samer Bisharat, Eyad Hourani, Majd Bitar, Pauline Bahoth, Rohl Ayadi, Jehad Abu Assal, Essam Abu Aabed, Foad Abed-Eihadi, Wafaa Aon, Mousa Habiib Allah, Marwa Dawood, Laura Hawa, Ziad Jarjoura
http://www.filmelestirimerkezi.com/wp-content/uploads/2012176-4464823721.jpg


AMERİKAN GANGSTER – AMERİCAN GANGSTER

Bu film için Denzel Washington farkı desek afaki konuşmuş olmayız.Zira Amerikan sinemasının dev oyuncusu bu film’de biraz daha devleşiyor.Filmde dürüst polis karakterini oynayan Russell Crowe,Denzel Washington’la beraber harikalar yaratıyor.Filmin özetine geçicek olursak;New York’un önde gelen suç patronlarindan birisinin soförlügünü yapan Frank Lucas’in varligindan patronu ölene kadar hiç kimsenin haberi yoktur. Ancak patronunun aniden ölümü üzerine kendi imparatorlugunu kurmak ve Amerikan Rüyasi’nin kendine özgü versiyonunu yaratmak için gereken açik kapilari kesfeder ve kollari sivar. Frank Lucas, zekâsi ve kati çalisma ahlâki sayesinde kisa sürede Harlem bölgesindeki uyusturucu ticaretinin kontrolünü eline geçirir. Ve artık Frank Lucas tam bir Amerikan gangsteri olmuştur.70’li yılların başında New York’ta polisler arasında yozlaşma en tepe noktasına ulaşmıştır. Vietnam Savaşı da yıkıcı etkiler yapmaya devam etmektedir. Ülkeye her gün ceset torbaları içinde Amerikan askerleri getirilirken, Vietnam’da ölmeyecek kadar ‘şanslı’ olanlar ise eroin bağımlısı olarak dönmektedir. Eroini bir kere deneyenler anında bağımlısı haline gelmektedir. New York sokaklarındaki eroine susamış binlerce insanın uyuşturucu ihtiyacını karşılamak için mafya devreye girmekte gecikmez. Yozlaşmış polis yetkililerinin de yardımını alan mafya bu pazarda binlerce kilo eroin ve uyuşturucu satmakta ve milyonlarca insanı zehirlemektedir. Beyaz sınıfa mensup seçkin ve dokunulmaz aileler, mafyayla kurdukları karlı ilişkinin görmezden gelinmesi karşılığında New York’lu hakim, avukat ve polislere milyonlarca dolar rüşvet ödemektedir.Filmim en çok ilgi çeken sahnelerinden biri,Vietman savaşında ölen askerleri ülkelerine getiren askeri nakliye uçagında,tabutların içine uyuşturucu yerleştirip kimseye farkettirmeden ülkeye sokulması.Şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler insan evladının aklına geliyor.Frank Lucas’ın yakalanması ise çok ilginç bir detayda gizli.Tüm bu operasyonları yürüten Lucas’a,güzellik kraliçesi olan eşi tarafından hediye edilen pahalı kürk,dedektiflerin ilgisini çeker vefazla zaman geçmeden yakayı ele verir.Küçücük bir ayrıntı,tüm şebekeyi çökertir. Bu tarz filmlerin izleyici tarafından ne kadar beğenildiğinin farkına varmış bi ekip var karşımızda. Bu durumu ciddi anlamda iyi kullanmış ve ortaya seyir zevki yüksek bir film çıkarmayı başarmış görünüyor ekip. Tabi ki başarısını birazda rakamlarla dile getirmek gerek bir filmin. Film gişede oldukça etkileyici bir performans göstermiştr ve 100 milyon dolara çekilen filmden, gişede yaklaşık olarak 270 milyon dolar gibi bir rakam elde etmişlerdir. Bunun dışında IMDB oylamasına da 275 bin kişiye yakın bireyin oylaması sonucu, 7.8 lik bu yüksek puana da ulaşmış bir film olmuştur.Kesinlikle kaçırmamanız gereken bir yapım.Birkere izlediğiniz zaman üst üste izliyeceginizden eminiz. Tabi ki bu özelliklerde bir filmi size sunmakta bize mutluluk verir. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Biyografi, Dram, Polisiye, Politik, Suç
Yapım: 2007 / ABD
IMDB Puanı: 7.8
Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Denzel Washington,Russell Crowe,Chiwetel Ejiofor,Josh Brolin,Lymari Nadal
http://kiyakfilm.com/hd-izle/amerikan-gangster-american-gangster/

CHARLİ CAPLİN THE GREAT DİCTATOR 1940

Tartışmasız büyük efsane Charlie Chaplin’ in 1940 yılında ABD’de çektiği politik komedi filmidir. Başrolünü Paulette Goddard ile paylaşmıştır ve ilk sesli filmidir. ABD’nin Hitler Almanya’sı ile barış içinde olduğu dönemde gösterime giren film Hitler ve Nazizm’i katı bir üslup ile eleştirmektedir. Antisemitizm ve faşizm akımlarını nazizme savaş açarcasına topa tutarak yorumlayan Chaplin, filmi o dönemin sıra dışı filmi olmasını başarmıştır. Filmin bir sahnesinden Naziler için “beyinleri ve kalpleri olmayan, makineleşmiş insan” demiştir. Filmin en etkili sahnesi ise son bölümde yapılan dört dakikalık konuşmasıdır. ABD tarafında 1997 yılında Kongre Kütüphanesi’nin “kültürel, tarihi ve estetik bakımdan önemli” filmleri arasına girmiş akabinde Ulusal Film Arşivi’nde koruma altına almışladır. Haliyle o yıllarda Nazi Almanya’sında gösterime girememiş yasaklanmıştır.
Hitler’in parodisi olan Adenoid Hynkel ve Yahudi bir berberi canlandıran Chaplin, filmde Almanların Yahudilere yaptığı baskılardan ve uyguladığı diktacılığı tek tek işlemiştir. Getto bir mahallede başlayan film Avusturya toplama kampına kadar uzanan komedi filminin son sahnesinde yapılan konuşma aşağıdaki şekildedir; Askerler! Zorbalara itaat etmeyin. Onlar sizi eziyor; düşüncelerinizi, hislerinizi ve hareketlerinizi planlıyor, sizi koyun yerine koyuyorlar. Sizi aç bırakıp, hayvan terbiye eder gibi şartlandırıp topun ağzına sürüyorlar. İnsanlıktan çıkmış, beyni ve kalbi makineleşmiş kişilere teslim olmayın. Sizde nefret yok, sevilmeyen kişiler nefret eder ancak. Askerler! Esirlik için değil, hürriyet için savaşın. Şöyle der Luka İncili’nin 17. bölümünde “Tanrının krallığı insanın içindedir” Bir kişiye, bir gruba değil, herkese açıktır. Siz insanlar, makineleri yaratacak güçtesiniz, mutluluğu yaratacak güçte. Bu güçle yaşamı hür ve güzel yapın, harika bir maceraya dönüştürün. Bu sırada Avusturya’da bir çiftlikte ağlamakta olan Hannah, radyodan sevgilisinin kendisine ve tüm insanlara seslenişini dinler ve umudunu kaybetmemeye karar verir. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Komedi, Politik
Yapım: 1940 great britain
IMDB Puanı: 8.5
Yönetmen: Charles Chaplin, Wheeler Dryden
Oyuncular: Yapımcı: Charles Chaplin Senarist: Charles Chaplin Oyuncular: Charles Chaplin, Paulette Goddard, Jack Oakie Müzik: Charles Chaplin
http://kiyakfilm.com/hd-izle/charli-caplin-the-great-dictator-1940/

25 Eylül 2014 Perşembe

APRES LE SUD-SICAK HAVA DALGASI – 2011 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE

Soyunmak… Filmimizde ki en önemli olgu bu. Bu soyunma olayını en sade biçimde ele alan filmde, aynı anda yaşanan paralel hayatlardan parçalar, ve bunların nasıl birbirleriyle çatıştığını görebileceğiz. Dakikalar içinde ne kadar paralel hayatların yaşandığını ve bu çatışmayı anlatan bu filmde Adele ve sevgilisi Luigi nasıl buluşulamaz konusuna bir açıklık getiriyor. Hayatımızın içinden kesitler göreceğimiz bu filmden zevk alacağınıza eminiz. IMDB’den bu basit konusuna rağmen 6.0 puan alabilen film izlenmeli diyebiliriz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Drama-Aşk
Yapım: 2011 Fransa
IMDB Puanı: 6.0
Yönetmen: Jean-Jacques Jauffret
Oyuncular: Julien Bodet, Adèle Haenel, Sylvie Lachat, Ulysse Grosjean, Yves Ruellan
http://kiyakfilm.com/hd-izle/apres-le-sud-sicak-hava-dalgasi-2011-turkce-dublaj-izle/

JEUX D’ENFANTS – CESARETİN VAR MI AŞKA TÜRKÇE DUBLAJ

Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien Janvier ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie Kowalsky arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarına da engel olmaktadır. Filmin ardından iki başrol oyuncusu Marion Cotillard ve Guillaume Canet gerçek hayatta da birlikte olmaya başladılar. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Drama-Aşk, Genel, Romantik, Romantik-Komedi
Yapım: 2003 - Fransa , Belçika
IMDB Puanı: 7.8
Yönetmen: Yann Samuell
Oyuncular: Marion Cotillard , Guillaume Canet , Thibault Verhaeghe , Joséphine Lebas-Joly , Gilles Lellouche
http://kiyakfilm.com/hd-izle/jeux-denfants-cesaretin-var-mi-aska-turkce-dublaj/

THE PERKS OF BEİNG A WALLFLOWER– SAKSI OLMANIN FAYDALARI

Hatırı Sayılır gişe başarısıyla dikkat çeken bir film olan ”Saksı Olmanın Faydaları” oyuncu kadrosuylada adından sıkça söz ettiriyor.Filmin özeti ise şöyle:Genç bir kız olan Charlie, arkadaşları tarafından daima küçümsenen ve horlanan görmezden gelinen, kendi dünyasındaki şahsi sorunlarıyla boğuşmakta olan sorunlu biridir. Genelde sınıf özelde ise okul arkadaşlarının acımasızca alay ettiği Charlie, en yakın arkadaşının intihara teşebbüs etmesiyle hem psikolojik olarak hemde mental olarak dibe vurur. Aynı sene liseye başlar. Bu yeni okulda tanıştığı iki kardeş, Sam ve Patrick’in kendisini arkadaş olarak kabul etmeleri başlarda imkansız gibi görünse de kısa zaman içerisinde yakın arkadaş olurlar. İki kardeş, son derece çekingen bir genç olan Charlie’yi uyandırıp ona hayattan zevk almayı öğretmeye başlarlar. Charlie, her daim bir kenarda beklemekte olan çocukluk travmasıyla baş etmeye çalışacak; Sam ve Patrick aracılığıyla gerçek dünyayı tanımaya başlayacaktır. İmdb puanı yüksek ve akıcı bir film izlemek isteyenlere tavsiye edebileceğiniz filmler arasında başı çekiyor.Amerikalı romancı Stephen Chbosky’nin kendi kitabından sinemaya uyarladığı film, ilgiyi hak eden bir büyüme hikayesi. Başrollerde son dönemin en yetenekli genç oyuncularından Ezra Miller Logan Lerman ve Emma Watson izliyoruz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Drama-Aşk
Yapım: 7 Haziran 2013 A.B.D
IMDB Puanı: 8.1
Yönetmen: Stephen Chbosky
Oyuncular: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller,Emma Watson,Johny Simmons,Paul Rudd
http://kiyakfilm.com/hd-izle/the-perks-of-being-a-wallflower-saksi-olmanin-faydalari/

GERIYE KALAN IZLE – FULL HD

7 yıldır evli olan Sevda’nın güzel ve düzenli dünyası kocası Cezmi’nin kendisini aynı hastanede çalışan Zühal’le aldattığını fark etmesiyle sarsılır. Cezmi’yle olan evliliği Sevda’nın hayattaki en büyük başarısıdır. Cezmi onun koruyucusu, güvencesi, sosyal ve duygusal sığınağıdır. Yalnız kalmaktan, küçük kızını babasız büyütmekten, evini ve gelecek hayallerini kaybetmekten korkar. “Öteki kadın” Zuhal ise birkaç yıl önce kocasından ayrılmış, 10 yaşında hasta bir oğlan çocuğuyla yalnız kalmıştır. Bütün yalnız kadınlar gibi yetersiz bir zaman ve enerjiyi çok fazla şey arasında paylaştırmaya, ayakta durmaya çalışır. Cezmi, Zühal’in endişeli ve yorgun hayatına beklenmedik bir heyecan, özlediği bir cinsellik ve erkeklerin sağlayabildiği türden bir güvenlik duygusu getirir. Sevda annesinin de öğü düyle, Cezmi’ye hiçbir şey sezdirmeden evindeki saat gibi düzeni sürdürmeye devam ederken, aynı ev kadını titizliğiyle Zühal’in peşine takılır. Evine bile girmeyi başararak onun günlük alışkanlıklarını, düzenini, saatlerini öğrenir. Her geçen gün Cezmi’nin kendisini bu ilişkiye biraz daha kaptırışını izler. Zuhal’in eski kocası Mustafa’nın, karısını yeniden kazanmak için geri dönüşüyle üçlü arasındaki nazik denge tamamen alt üst olacak ve şiddet yüklü bir sona sürükleneceklerdir. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Drama-Aşk, Filim 2012, Genel, Yerli Filmler
Yapım: 07 Eylül 2012
IMDB Puanı: 6.8
Yönetmen: Çiğdem Vitrinel
Oyuncular: Devin Özgür Çınar , Birsen Dürülü , Burak Tamdoğan , Erkan Bektaş , Şebnem Hassanisoughi
http://kiyakfilm.com/hd-izle/geriye-kalan-izle-full-hd/

TRİSHNA

2011 yılı İngiltere yapımı dram filmidir. Thomas Hardy’in kısa hikayesinden Michael Winterbottom tarafından adapte edilmiştir. Filmin galası 2011 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapılmıştır. Ayrıca Trishna, ülkemizde 31. İstanbul Film Festivali Akbank Galasında gösterilmiştir. 500.000 dolara mal olan bu filmin gişe hasılatı da 240.381 dolar olarak açıklanmıştır. Trishna Hindistan’da yaşamaktadır. Yakışıklı, zengin ve İngiliz olan bir adama aşık olur. Lakin aralarında uçurumlar kadar
fark vardır. Bu farkları, kültür, maddiyat ve maneviyat olarak sıralayabiliriz. Yani aralarındaki bu tutkulu bağ imkansız bir aşka dönüşür. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Drama-Aşk, Romantik
Yapım: 2011 / Hindistan, İngiltere
IMDB Puanı: 5.9
Yönetmen: Michael Winterbottom
Oyuncular: Freida Pinto , Roshan Seth , Riz Ahmed , Anurag Kashyap , Kalki Koechlin
http://kiyakfilm.com/hd-izle/trishna/

24 Eylül 2014 Çarşamba

İKLİMLER (2006)

Ulusal ve uluslararası birçok ödül alan ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın filmi olan bu film dram ve psikolojik türünde muhteşem bir baş yapıttır. Bu filminde de ödül koleksiyonuna biri FIPRESCI ödülü diğeri ise Altın Palmiye ödülü olmak üzere iki ödül daha katmayı başarmıştır. Psikolojik türdeki filmleri ile ünlenen bu Nuri Bilge Ceylan, bu filmin yönetmenliğini üstlenmiş ve senaryosunuda kendi kaleme almış bununlada yetinmeyip filmde kendisi de rol almıştır. Filmin diğer ouncularında Ufuk Bayraktar , Ebru Ceylan , Nazan Kesal , Feridun Koç gibi isimler yer almaktadır.2006 yılı Türkiye yapımı bu film tüm eleştirmenlerce kurgusal açıdan olsun hikaye açısından olsun oldukça başarılı bulmuşlardır. İklimler nasıl bölgelere göre farklılık gösteriyorsa, davranışlar ve düşüncelerde kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Bu davranışların ve düşüncelerin ivedi değişimlere uğradığını herkesçe bilmekteyiz ve insan olarak buna birçok kez canlı şahit olmuşuzdur. İsa ile Bahar, bilinçsizce müdafa ettikleri ruhlarının farklı iklimlerinde ortak bir payda olan mutluluğu bölüşememektedirler. İsa’nın mesleği mimarlıktır, Bahar ise bir televisyonda çalışmaktadır. İki farklı mevsimin yaşandığı yerlerde yaşayan bu ikilinin biri Ağrı’da bedenlerin bir nebze olsun ısınmaya çalıştığı yerde, diğeri ise kum ile güneşin bir an bile eksik olmadığı Antalya Kaş’ta yaşamaktadır. Birbirlerinden sakladıkları bazı sırlar olan bu ikilinin sırları hem Kaş’ta eriyen toprağında üstünde hem de Ağrı’da bembeyaz kar tanelerinin üzerine doğacak ve tamamen ilga olacaktır. Filmin yapımcılık görevini tüm masrafları karşılayan Zeynep Özbatur ve Ayhan Ergürsel üstlenmiştir.Bu manasız hayata şahit olmak ve psikolojik yönleri ile gerçek hayatları yansıtan hikayeyi kiyakfilm.com ayrıcalığı ile izleyebilirsiniz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Drama-Aşk, Yerli Filmler
Yapım: 2006 - Türkiye
IMDB Puanı: 7.3
Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
Oyuncular: Ebru Ceylan,Nuri Bilge Ceylan,Nazan Kirilmis,Mehmet Eryilmaz,Arif Asçi
http://kiyakfilm.com/hd-izle/iklimler-2006/

ARAF – (2012)


Araf, Yeşim Ustaoğlu’nun senaryosunu yazdığı ve yönettiği 2012 yapımı Türk dram filmidir. Başrollerini Neslihan Atagül, Barış Hacıhan ve Özcan Deniz’in paylaştığı film, arafta kalmış iki gencin hikayesini anlatır. Büyüme, hayatı anlama, öğrenme, realiteyi anlama üzerine kurulu filmde, Zehra ve Olgun, otoban üzerine kurulu dev bir benzin istasyonunda vardiya usulü çalışmaktadırlar. Herşeyin gelip geçici olduğu bu yerde, hayatlarının da bir gün aniden değişeceği beklentisi içinde yaşamlarına devam ederler. Film Karabük’te çekilmiştir. Araf’ın konusuna gelince… Zehra (Neslihan Atagül -18 yaşında- ) köyünde ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Çalışmadığı zamanların çoğunu birçok akranı gibi evde televizyon karşısında geçirir. Televizyonun sunduğu pırıltılı hayatların etkisiyle, bir gün kendi hayatının da, ekranda izlediği kendisinden hiç de farklı görünmeyen bu gençler gibi değişeceğini, buralardan gideceğini ve büyülü bir aşk yaşayacağını hayal eder. Zehra’nın vardiya arkadaşı Olgun (Barış Hacıhan -18 yaşında- ) ise yakındaki şehirde anne ve babasıyla oturmaktadır. O da tv deki para ödüllü yarışmaların yardımıyla kısa yoldan zengin ve sözü geçen biri olmak istemektedir. Bir yandan bu yarışmalara katılmayla ilgili girişimlerde bulunurken bir yandan da aslında aşık olduğu ve peşinde dolanıp durduğu Zehra’yı etkilemenin yollarını arar. Benzin istasyonundaki iş arkadaşlığı dışında, televizyonun sunduğu parlak ama suni gelecek hayalleri ikisinin diğer bir ortak yanlarıdır. Zehra’nın, bir kış gecesi park alanına kamyonuyla gelen Mahur (Özcan Deniz -38 yaşında- ) isimli kamyon şoförüne aşık olmasıyla hayatlarının tüm dengeleri altüst olur. Zehra bu ilişki sırasında bedenini ve cesareti öğrenirken yavaş yavaş da masumiyetini kaybetmeye başlar. Araf’ın senaryosunu üstlenen Yeşim Ustaoğlu’nun başarısını kanıtlayan birtakım ödüllere bakacak olursak: En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü (Osman Özcan), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü (Nihal Yalçın), Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Neslihan Atagül), Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü (Barış Hacıhan) ve 2012 Moskova 2 Morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Neslihan Atagül)’nü alarak kanıtlamışlardır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Drama-Aşk, Filim 2012, Genel, Romantik, Yerli Filmler
Yapım: 2012 Türkiye
IMDB Puanı: 6.6
Yönetmen: Yesim Ustaoglu
Oyuncular: Neslihan Atagül,Baris Hacihan,Özcan Deniz,Nihal Yalcin,Yasemin Çonka

http://kiyakfilm.com/hd-izle/araf-2012/

AĞIR ROMAN (1997)

Ağır Roman, 1996 yapımı bir Türk filmidir. Film Metin Kaçan’ın aynı adlı romanın(Ağır Roman)’dan uyarlanmıştır ve dönemin en çok ses getiren filmlerinden biri olmuştur. Eser adını ağır bir Roman oyun havasından alır. Başrollerde Okan Bayülgen, Müjde Ar, Mustafa Uğurlu, Savaş Dinçel, Küçük İskender ve Burak Sergen’in oynadığı Ağır Roman’ın konusuna değinecek olursak; Film, 70′li yıllarda, İstanbul’da, yoğun olarak Romanların yaşadığı Kolera Sokağı’nda geçer. Salih (Okan Bayülgen), mahallenin saygı duyulan berberi Ali’nin (Savaş Dinçel) en küçük oğludur ve araba tamirciliği yapmaktadır. Mahallenin sevilen kabadayısı ve koruyucusu Arap Sado (Burak Sergen) mahalledeki kötü niyetli kabadayılarla hakimiyet mücadelesi esnasında öldürülünce Salih mahallenin yeni koruyucusu rolüne soyunur, ancak bu zor görev için henüz hazır ya da uygun değildir. Arka planda Kolera Canavarı denen bir katil rastgele cinayetler işlemekte ve mahalleye dehşet salmaktadır. Salih’in en yakın arkadaşı Orhan (Küçük İskender) eşcinseldir ve Salih’e aşıktır. Bu karmaşada Salih, babasının evine kiracı olarak taşınan Hıristiyan kızı Tina’ya (Müjde Ar) aşık olur. Mahalleyi haraca bağlayan yeni kabadayı Reis (Mustafa Uğurlu) hayat kadını olan Tina’ya da haraç vermesi ve kendisiyle birlikte olması için baskı yapmaktadır. Tina ile aşk yaşamaya başlayan Salih, hayat kadınlığını bırakmasını ister. Bir süreliğine işi bırakan Tina, parasızlık nedeniyle yeniden işe dönmek zorunda kalır. Tina işi bırakınca kazancından olan Tina’nın eski pezevengi ve Reis’in yeni adamı Nihat, Tina’nın yanağını, ceza olarak, jiletle çizer (façasını bozar). Salih Nihat’ı öldürür ve firar eder. Semtin ülkücü polis şefi ile yakın ilişki içinde olan Reis, Salih’in bulunması için babası Berber Ali’ye işkence yaptırır. Salih yakalanır ve hapse atılır. Reis Tina’yı Salih’in serbest bırakılması karşılığında birlikte olmaya ikna eder. Eve döndüğünde Tina ile Reis’i aynı yatakta bulan Salih bileğini Arap Sado’dan yadigar sustalısı ile keserek intihar eder. Tina, elinde Salih’in yanında bulduğu tiner tenekesi olduğu hâlde Reis’in arabasına biner ve her ikisi de arabada iken tineri ateşe vererek arabayı havaya uçurur. Filmin başarılı bir yapıt olduğuna kanıt getiren ödüller vardır. Okan Bayülgen – Sadri Alışık en iyi erkek oyuncu ödülünü alarak, Burak Sergen – ÇASOD en iyi erkek oyuncu ödülünü alarak, Sevda Ferdağ- Altın Portakal – En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alarak, Mustafa Uğurlu – Altın Portakal – En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alarak ‘Ağır Roman’ın başarılı bir yapıt olduğunu kanıtlamışlardır. Ağır Roman’ı izlediğinizde tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Drama-Aşk, Romantik, Suç, Yerli Filmler
Yapım: 1996 - Türkiye
IMDB Puanı: 7.8
Yönetmen: Mustafa Altioklar
Oyuncular: Okan Bayülgen,Müjde Ar,Savas Dinçel,Mustafa Ugurlu,Fatih Akyol
http://kiyakfilm.com/hd-izle/agir-roman-1997/

23 Eylül 2014 Salı

ELVEDA KATYA (2012)

Elveda Katya, 21 Aralık 2012 tarihinde gösterime girmiştir. Başrolleri Kadir İnanır, Anna Andrusenko, Caner Cindoruk’un oynadığı Türk – Rus ortak yapımı film. Film gerçek bir hayat hikayesinden sinemaya uyarlanmıştır. Film 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Müzik, En İyi Kadın Oyuncu ve Antalya Kent Konseyi Ödülü almaya hak kazanmıştır. Yine Kadir İnanır’ın başarısını gözler önüne seren bir film karşınızda. Kadir İnanır, Caner Cindoruk, Tatsyana Tsvikeviç, Rüçhan Çalışkur ve Belgin Erdoğan’ın rol aldığı Elveda Katya’nın konusuna dğinecek olursak; Katya yetimhanede büyümüştür. Bir gün babasının adının Yunus olduğunu ve Trabzon’da gemi kaptanlığı yaptığını öğrenir. Merakını yenemeyerek babasıyla tanışmak için Trabzon’a gider. Yunus kaptan Katya’nın annesi Nadya ile birlikteliğinden hamile kaldığını ve kendi kızı olduğunu bilmemektedir. Yunus kaptan Katya’nın kendi kızı olduğunu kabul etmez. Katya ise Yunus kaptanı onun kızı olduğu konusunda ikna etmeye çalışmaktan vazgeçmez. Türkiye’de türkçeyi bilmeden zaman geçirmeye başlar. Rus kızı Katya ile gözüken Yunus kaptanın çevrede adı çıkmaya başlar. Yunus kaptanın karısı ve kızı bu duruma tepki gösterirler. Hatta bu tepki sonucunda Katya’yı tartaklayıp, hırpalarlar. Katya bu esnada Yunus kaptanın babası olduğunu söyler.Yunus kaptan ise bu halde bile Katya’nın para için bu oyunu oynadığını ve kendisinin kızı olmadığını söyler. Katya’ya tek inanan kişi ise Yunus kaptanın oğlu Veli’dir. Veli Katya’ya babasına babalık davası açması konusunda destek verir. Dava başlar ve davanın sonuna doğru Katya babası Yunus kaptana annesi Nadya’nın ölmeden önce yazdığı mektubu verir. Yunus kaptan dava sonuçlanacağı gün bu mektubu okur. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Filim 2012, Yerli Filmler
Yapım: 2012 - Türkiye
IMDB Puanı: 6.9
Yönetmen: Ahmet Sönmez
Oyuncular: Kadir İnanır , Caner Cindoruk , Tatsyana Tsvikeviç , Rüçhan Çalışkur , Belgin Erdoğan
http://kiyakfilm.com/hd-izle/elveda-katya-2012/

KOLOMBİYALI: İNTİKAM MELEĞİ & COLOMBİANA (2011)

Filmin konusu isminden de anlaşılacağı gibi intikam üzerine. Çoğu filmin ana teması olarak kullanılan bir konu , bu tarz filmlerde önemli olan aksiyon ve maceranın dozu.Tabi bu dozu ayarlıyacak olan kişi bu işin kompetanıysa,ki yönetmen Olivier Megaton bu isimlerden biridir,ortaya harika bir aksiyon-dram filmi ortaya çıkar.Filmin özetine daha sonra oyuncu kadrosuna göz atıcaz ama ilk önce özeti; Bir yaz ayında herşey yolunda giderken bir eve saldırı olur ve 9 yaşındaki Cataleya anne babasının katledilişine seyirci olur.Ancak kendisi de katledilmekten kılpayı kurtulur. Bir gangter olan amcası Emilio ile Amerika Birleşik Devletleri’ne sığınır. Bundan onbeş yıl sonra, bir kiralık katil olarak amcası için çalışacak ve geride hep anne babasının katilleri için bir kartvizit bırakacaktır: Her kurbanın göğsüne çizdiği bir orkide. Çünkü Cataleya intikamını sonuna dek almaya yeminlidir… Sevdiği herşeyi de bu uğurda kaybetmeye hazırdır.Amerika’ya ayak bastıgında amcası tarafından okula yazdırılmak istenir ancak uyum problemi oldugu için okuldan zorluk çıkarırlar.Amcası rüşvetle işi halleder ve okula kaydını yaptırır.Ancak çocuk yaşta yaşadıgı agır şeyleri atlatamayan Cataleya,amcasından kendisine silah kullanmayı ögretmesini ister.Amcası bir süre sonra onun bu istegini kırmaz ve silah kullanmayı ögretir.Bir seri katilin yapabileceği en uç şeyleri ögrenir ve bunları pratiktede uygular.Uyguladıgı taktik ve strateji akıllara durgunluk verecek cinsterdir.Bir tanesine örnek vermek gerekirse;park halindeki polis aracına çarparak kendisini zorla nezarete attırır,yanında getirdiği kamuflaj elbisesiyle kameralara yakalanmadan,kaldıgı nezarethanenin diğer bölmesindeki adamı öldürür ve elini kolunu sallayarak polis merkezinden kaçar.Anne ve babasını katleden veya yardım/yataklık eden kim varsa herkezi temizler.Hedefinin en başına ulaşmaya az kalmıştır ancak peşine özel tim ve fbi takılmıştır.Bütün şehir onu aramaktadır.Bu dakikadan itibaren aksiyon had safhaya ulaşmaktadır.Filmimizi hernekadar aksiyon filmide olsa bir parça romantizm ve birkaç sevişme sahnesi mevcuttur.Amerika’nın dünya sinemasına hediye ettiği seksi yıldız Zoe Saldana filmimizde başrol oynuyor.Zoe Saldana oynadıgı rolün hakkını vermiş ve sinema eleştirmenleri tarafından övgüyle bahsedilmiştir. Zoe Saldana’ya Cliff Curtis , Amandla Stenberg , Callum Blue , Lennie James eşlik ediyor.Filmin senaryosu,son zamanların müthiş ikili senaristleri Luc Besson ve Robert Mark Kamen’e ait.Bu harika filmin yapımcılığı yine senaryosunu yazan Luc Besson ve Ariel Zeitoun üstlenmiştir.Ve fazlasıylada ceplerini doldurmuşlardır.Son dönemlerde izliyebileceginiz en güzel aksiyon filmlerinden birini kaçırmamanızı tavsiye eder,www.kiyakfilm.com ailesi olarak iyi seyirler dileriz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Aksiyon, Dram, Filim 2012, Polisiye, Suç
Yapım: 2011 - ABD , Fransa
IMDB Puanı: 6.4
Yönetmen: Olivier Megaton
Oyuncular: Zoe Saldana , Cliff Curtis , Amandla Stenberg , Callum Blue , Lennie James
http://kiyakfilm.com/hd-izle/kolombiyali-intikam-melegi-colombiana-2011/

YOZGAT BLUES (2013)

Evet Türk film sektöründe farklı bir film kurgusu anlayışı. Ve iyi bir mizah ile yazılmış bir konu. Filmin konusu; Yetmişli yılların popüler şarkılarını söyleyen Yavuz artık kariyerinde bir çöküş eşiğine düşmüş ve bir alışveriş merkezinin zemin katında, küçük bir ses sistemi eşliğinde, düzensiz aralıklarla müşterilere şarkılar söylemektedir. Bunun yanı sıra bir belediyenin düzenlediği ücretsiz müzik kursunda katılımcılara müzik dersleri vermektedir. Neşe, Yavuz’un belediye kursundan öğrencisidir. Marketlerde sucuk standında müşterilere sucuk tanıtımı yapmaktadır. Yavuz, Yozgat’ta açılan bir gazinoda şarkı söylemesi için teklif alır. Neşe, Yavuz’a kendisinin de çalışmak istediğini söyleyip, birlikte gidebilmek için teklifte bulunur. Yavuz ve Neşe birlikte Yozgat’a giderler. İkili bir süre sonra Yozgat’ta yaşayan berberlik yapan Sabri’yle tanışırlar. Sabri’nin hayatında iki amacı vardır; bir kızla evlenmek ve kendi kuaför dükkanını açmak. Yozgat’ta, İstanbul’dan gelen iki şarkıcı ve bir berber arasında kimi zaman dramatik kimi zaman da komik olaylar gelişmeye başlar.
Film 2013 yılının Altın Koza ödülünü kapmış bir yapımdır. Bütün ödüllerini sıralayacak olursak ise kazandığı ödüller; -29. Varşova Film Festivali – FIPRESCI Ödülü -20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – En iyi film ödülünü Gözümün Nuru isimli filmle paylaşmıştır. -20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – En iyi Senaryo. -20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu: Ercan Kesal. -20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Tansu Biçer. -20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – Film Yön En İyi Yönetmen Ödülü: Mahmut Fazıl Coşkun. -20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – Film-Yön En İyi Film Ödülü: Yozgat Blues. -32. İstanbul Film Festivali – Altın Lale Ulusal Yarışma Jürisi’nin seçtiği En İyi Erkek Oyuncu : Ercan Kesal. -T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 10.000 USD destek ödülü ve Melodika 25.000 TL değerinde ses post prodüksiyon destek ödülü. -4. Malatya Uluslararası Film Festivali – ulusal uzun film kategorisinde en iyi film, en iyi yönetmen ve Siyad ödülü, gibi ödüllerdir.
Bunların yanı sıra katıldığı festivaller de şunlardır; -21. Hamburg Film Festivali – Almanya prömiyeri -61.San Sebastian Film Festivali -10. Paris Film Festivali – Paris Project Screening’de 40 dakika rough cut gösterimi. -13. Hollanda Film Festivali – Netherland Production Platformuna seçilmiştir. -6.Roma Film Festivali – New Cinema Network Workshop’una seçilmiştir.
Film IMDB’de de yüksek bir puan almıştır. Tam 10 üzerinden 6.9 gibi bir puan kapmıştır. Bu bol ödüllü filmi şimdide sizelere sunmaktayız ben ve ekip arkadaşlarım. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Filim 2013, Komedi, Yerli Filmler
Yapım: 2013 Türkiye
IMDB Puanı: 7.3
Yönetmen: Mahmut Fazıl Coşkun
Oyuncular: Ercan Kesal, Ayça Damgacı, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Kevork Malikyan
http://kiyakfilm.com/hd-izle/yozgat-blues-2013/

TOPRAĞA UZANAN ELLER (2011)

Filmde gerçekten aldığı puanı gerçekten hakedilmediği güzel bir anlatım yani bir tasvir vardır. Düşük bir puan alan filmde sıradan filmlerin aksine kullanılan bu tasvir, galiba karşı tarafa tam olarak ulaşmamış görünüyor. Filmde, Çukurova’ya mevsimlik işçi olarak giden bir ailenin çocuğudur sekiz yaşındaki Toprak. Kendisinden büyük olan kız kardeşi Zehra henüz 15 yaşındayken kendinden yaşça büyük bir adamla sözlendirilirken, küçük kız kardeşi Zeliha küçük yaşta geçirdiği çocuk felci hastalığı nedeniyle gözlerini kaybet ve kör olmuştur. Bu hüzünlü aile dramında, Zeliha, daha önce hiç gelmediği Çukurova’ya kendisine bakan babaannesinin ölümü sebebiyle ilk kez gelecektir. Yaşından bir hayli olgun davranan Toprak ise son derece zorlu şartlar altında geçen bu çalışma sürecini, kardeşi Zeliha için büyüleyici bir masal tasviriyle anlatmaya başlar. O kadar güzel anlatmaktadır ki Toprak, henüz gitmedikleri Çukurova, Zeliha’nın gözünde bir masal diyarından farksızdır artık. Zamanla Toprak da bu masalsı gerçekliğin cazibesine kapılmaya başlar. Ve artık Çukurova gözlerinde gerçekten bir masal diyarıdır. Bakalım gerçekten de öylemi olacaktır. Ömer Can’ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Şerif Sezer, Nail Kırmızıgül ve Demet İyigün gibi isimler yer alıyor. Bu konuya rağmen film IMDB’de sınıfta kalmış bir yapımdır. Fakar bu tarz konulara ilgisi olanların çokta sıkılmadan izleyeceği bir yapım olarak görmekteyiz bu filmi. 2013 yapımı, ve yönetmen koltuğunda Ömer Can’ın oturduğu “Toprağa Uzanan Eller” filminin başrollerinde ise; Şerif Sezer, Turgay Tanülkü, Nail Kırmızıgül, Melih Selçuk, Halil Kumova yer almakta.
Bu 97 dakikalık dram filmi ile sizleri başbaşa bırakıyoruz. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Yerli Filmler
Yapım: 2013 / Türkiye
IMDB Puanı: 4.8
Yönetmen: Ömer Can
Oyuncular: Serif Sezer,Nail Kirmizigül,Melih Selcuk,Turgay Tanülkü
http://kiyakfilm.com/hd-izle/topraga-uzanan-eller-2011/