22 Kasım 2014 Cumartesi

SEFİLLER – LES MİSÉRABLES

Harika bir başyapıtla karşınızdayız.Dünyaca ünlü Rus romancısı Victor Hugo’nun harika eseri sefiller sinemaya aktarıldı.Victor Hugo’nun 19. Yüzyıl Fransa’sında geçen klasik romanından kurgulanan başarılı sahne müzikalinin bu uyarlamasında şartlı tahliyeyle salınmış Jean Valjean kurtuluş aramaktadır.
Mahkum 24601, Jean Valjean hapishaneden şartlı tahliyeyle çıkmıştır ve inatçı müfettiş Javert’ten uzak durmaya çalışırken bir yandan da yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. 19. Yüzyıl Fransa’sında geçen hikaye 1832 Temmuz Devrimi’nin perde arkasında sonuca bağlanmaktadır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..


Tür: Dram, Drama, Filim 2013, Film 2014, Müzikal
Yapım: 2013 İngiltere
IMDB Puanı: 7.7
Yönetmen: Tom Hooper
Oyuncular: Helena Bonham Carter , Russell Crowe , Hugh Jackman , Anne Hathaway , Amanda Seyfried Senaryo : Alain Boublil , Claude-michel Schönberg Yapımcı : Tim Bevan


http://kiyakfilm.com/hd-izle/sefiller-les-miserables/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder