2 Kasım 2014 Pazar

ASABİ ADAM | İZLE


Genellikle her filmin sonuna kaçırmayın diye eklerler ama bu film için en başına ekliyoruz.Ciddi anlamda baba/oğul aile ilişkilerini bazen mizahi bazen dram olarak ele alan harika bir yapım.
Onun hakkında ne yazılabilir ne övgüler söylenilebilir bilemiyoruz.Zira yakın tarihte aramızdan ayrılmış olan bir isimden bahsedeceğiz sizlere,Robin Williams’tan.Dünya sinema tarihinde ender komedyenlerden biridir ve efsane oyunculardan.Gerçek hayatta oldugu gibi , sinemada oynadıgı her karakteri aynı sıcaklıkla oynamıştır Robin.
Asabi Adam filmi , ölmeden önce oynadıgı son komedi/dram filmiydi.Hem çocukları hem yetişkinleri güldürebilen nadir yeteneklerden biriydi Robin Williams.Bu filmde ise ona eşlik eden dünyalar tatlısı bir isim var Mila Kunis.Filmimizin İMDB puanı hernekadar 5.6 olsada bizim için on üzerinden ondur.
Filmimizin özeti için şunlar söylenilebilir; Yahudi bir aileye mensub başarılı bir avukat olan Henry iki çocuk sahibidir.Ancak iki erkek evladından birini av kazasında kaybeder ve bu haberden sonra hayatı altüst olur.Psikolojik olarak bu olayın altından hiç bir zaman kalkamaz ve haliyle bu durum ailenin diğer bireyleriyle münakaşalara sebebiyet verir.Bu ölüm haberi Henry’yi aşırı sinirli ve asabi bir adama çevirir.
Aracıyla işe giderken taksici kırmızı ışıkta geçer ve Henry ye çarpar.Vücudunda herhangi bişey olmamasına ragmen Henry hastaneye gider ve doktora görünür.Daha önceden çekilen film örneklerinde görüldüğü üzere beyninde tümör vari bişey çıkar ve bu sinirli haliyle hiçte iyi bir noktada degildir.
Başka doktorun yerine nöbet tutan doktor Sharon Gill (Mila Kunis) Henry’nin baskısından kurtulmak için 90 dakika sonra ölecegini söyler ve Henry bu duydugu sözden sonra kendinden geçer hastaneden koşar adım kaçar gider.90 dakikanın hiçbir bilimsel tarafı yoktur ve bunun vicdanıyla yanıp tutuşan Sharon,Henry’nin peşine düşer.
Henry’nin ise farklı planları ve programları vardır.Özeti burada keselim devamını size bırakalım.Film hızlı komediyle başlıyor ilerleyen kısımlarda bogazınız dugumleniyor tek kelimeyle harika bir yapım.
Robin Williams gibi usta bir oyuncunun filmini sizlere sunmaktan kiyakfilm.com ailesi olarak onur duyuyoruz. İyi seyirler..

Tür: Aile, Dram, Film 2014, Komedi

Yapım: 2014

IMDB Puanı: 5.6

Yönetmen: Phil Alden Robinson, Richard Shepard

Oyuncular: Robin Williams , Mila Kunis , Peter Dinklage , Melissa Leo , James Earl Jones Senaryo : Assi Dayan , Daniel Taplitz Yapımcı : Tyler Mitchell , Bob Cooper

http://kiyakfilm.com/hd-izle/asabi-adam-izle/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder