2 Kasım 2014 Pazar

HESAPLAŞMA-THE RECKONİNG |İZLE

2014 Avustralya yapımı olan gerilim-polisiye tarzını seven arkadaşlar için önerebilecegimiz bir film. Bu eserin yönetmenlik koltuğunda John V. Soto ismini görmekteyiz ve senaryosunu ise kaleme alan şahsiyet yine kensidir. Filmin özetle konusunadan bahsetmek gerekirse ; Ortağı öldürülen bir dedektif, katili bulmak için olay anını tesadüfen kaydetmiş iki gencin video kayıtlarını araştırır. Bulguları onu şaşırtıcı bir noktaya götürecektir.Dedektifin paranoyaları sayesinde bir çok suç ortaya çıkarılıcak ve aydınlanacaktır. Bu gerilim türündeki aksiyon filminin oyuncu kadrosunda ise Viva Bianca , Hanna Mangan Lawrence , Luke Hemsworth , Jonathan Lapaglia , Alex Williams Senaryo : John V. Soto Yapımcı : Deidre Kitcher gibi isimleri görmekteyiz.
Bu harikulade filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..


Tür: Film 2014, Gerilim, gizem, Polisiye, Suç
Yapım: 2014 Avustralya
IMDB Puanı: 5.8
Yönetmen: John V. Soto
Süre: 86 Dakika

Oyuncular: Viva Bianca , Hanna Mangan Lawrence , Luke Hemsworth , Jonathan Lapaglia , Alex Williams Senaryo : John V. Soto Yapımcı : Deidre Kitcher

http://kiyakfilm.com/hd-izle/hesaplasma-the-reckoning-izle/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder