6 Kasım 2014 Perşembe

NİNJA KAPLUMBAĞALAR – TEENAGE MUTANT NİNJA TURTLES İZLE

2014 yılı ABD yapımı aksiyon, macera ve komedi tadında bu muhteşem filmin uluslararası film sitesi olan IMDB den aldığı puan altı virgül üç olmuştur. Bu puanı düşük olarak görmek siz sinemaseverlere gaflet ve dalalete sürükleyecektir. Bu harikulade eserin yönetmenlik koltuğunda ünlü yönetmen Jonathan Liebesman oturmaktadır. Jonathan Liebesman filmin galasında verdiği bir demeçte “bugüne kadar birçok filme imza attım lakin hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum” demiştir. Filmin yapımcıları olan Michael Bay ve Ian Bryce tüm maliyeti karşılamaktan oldukça memnun kaldıklarını belirtmişlerdir. Filmin senaryosunu ise Kevin Eastman , Peter Laird , Josh Appelbaum , André Nemec , Evan Daugherty gibi usta kalemler proje haline getirmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Megan Fox , William Fichtner , Whoopi Goldberg , Mos Def , Will Arnett gibi ünlü ABD oyuncuları göze çarpmaktadır. Özellikle seksi Megan Fox filme çok ayrı bir hava katmıştır diyebiliriz. New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. usta Splinter’ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar.
Kanal 6′nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O’Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir. Bu harikulade başarılı bir filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Aile, Aksiyon, Aksiyon-Macera, Film 2014, Komedi
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 6.4
Yönetmen: Jonathan Liebesman
Oyuncular: Megan Fox , William Fichtner , Whoopi Goldberg , Mos Def , Will Arnett Senaryo : Kevin Eastman , Peter Laird , Josh Appelbaum , André Nemec , Evan Daugherty Yapımcı : Michael Bay , Ian Bryce

http://kiyakfilm.com/hd-izle/ninja-kaplumbagalar-teenage-mutant-ninja-turtles-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder