28 Kasım 2014 Cuma

RAGNAROK – GÅTEN RAGNAROK

2013 yılı Norveç yapımı bu film askyion macera türünde harikulade bir eser olmuştur ve Norveç yapımı olmasıda biz sinemaseverleri bir hayli şaşırtmıştır. Kuzey mitolojisinde dünyanın sonu olduğu düşünülmektedir. Arkeolog olan Sigurd (Pål Sverre Hagen) Ragnarok efsanesini araştırma kararı alır. Bu araştırma için yanına iki arkeolog arkadaşını ve iki çocuğunu alarak yola çıkar. Yolculukları kimsenin adım atmadığı Norveç ve Rusya arasında kalan ve en kuzey uçta bulunan bölgedir. Buraya vardıklarında Sigurd, eski Rune yazılarının gerçek anlamını öğrenecektir.www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler.

Tür: Aksiyon, Aksiyon-Macera, Filim 2013, Macera
Yapım: 2013 - Norveç
IMDB Puanı: 6.1
Yönetmen: Mikkel Brænne Sandemose
Oyuncular: Sofia Helin , Jens Hultén , Bjørn Sundquist , Maria Annette Tanderød Berglyd , Pål Sverre Valheim Hagen
Yapımcı : Roar Uthaug , Roy T. Anderson

http://kiyakfilm.com/hd-izle/ragnarok-gaten-ragnarok/


BUZ ADAM – ICE MAN 2014 İZLE

Honkong yapımı bu harika filmi sizlere sunuyoruz.2014 yılının Eylül ayında vizyona giren film,hem asya hem amerikan sineması tarafından oldukça olumlu karşılanmıştır. ULuslararası film sitesi olan IMDB' den aldığı puan dört virgül dokuz olmuştur. Filmdeki senaryo güzelliği ve oldukça para harcanan aksiyon sahnelerinin yegane nedenlerinden biri,yapımcı Peggy Lee’nin paraya kıymasından kaynaklanıyor olmasıdır.Filme özet geçmek gerekirse şunları söylemekte fayda var ; Kraliyet Muhafızları Onları Öldürtmek için Yemin Etmiş ve Üç Çocuklık Arkadaşları Savaşları Kaybetikleri Sırada elim bir Kaza Geçirip Muhafızlar Tarafından Yerin Altına Gömültüp Orada Donmaya Bırakırlar Arada 400 Sene Geçer Savaşçılar Tekrardan Uyanırlar Ama Yeni Senelerle Karşılaşırlar. Dört Savaşçı Eskide Kalan Savaşa Devam Etmek Zorundadırlar.Filmin içinde oldukça komik sahnelerde mevcut.
www.kiyakfilm.com ailesi olarak iyi seyirler dileriz.

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Film 2014, Komedi, Tarih
Yapım: 2014 - HongKong
IMDB Puanı: 4.9
Yönetmen: Wing-cheong Law
Oyuncular: Donnie Yen , Simon Yam , Shengyi Huang , Baoqiang Wang , Mark Wu Senaryo : Stephen Siu Yapımcı : Peggy Lee , Jianxin Huang Filmin Diğer Adı : The Iceman Cometh, Bing Feng Xia


http://kiyakfilm.com/hd-izle/buz-adam-ice-man-2014-izle/


İŞKENCE – TORMENT 2013 FİLM İZLE

2013 yılı İspanya yapımı bu korku, gerilim ve psikoloji filminin uluslararası film sitesi olan IMDB’den aldığı puan dört virgül sekiz olmuştur. Filmin yönetmenlik koltuğunda Jordan Barker ismini görmekteyiz. Filmin başrollerinde ise İspanya’da tanınan dünya çapında pek prestijleri olmayan Robin Dunne ile Peter DaCunha isimleri bulunmaktadır. Sarah ve Cory Morgan çifti oğulları Liam’ın ortadan kaybolması ile şok olur. Çocuklarını her yerde ararken onun kaçmış olabileceğini düşünmektedirler. Ancak onlar için asıl şok Liam’ın sadist bir aile tarafından kaçırılmış olduğunu öğrenmeleri olacaktır. Bu korku dolu anların bulunduğu gerilim filmini www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Filim 2013, Gerilim, Gerilim-Psikoloji, Korku
Yapım: 2013 iSPANYA
IMDB Puanı: 4.8
Yönetmen: Jordan Barker
Oyuncular: Robin Dunne , Peter DaCunha

http://kiyakfilm.com/hd-izle/iskence-torment-2013-film-izle/



ARINMA GECESİ: ANARŞİ – THE PURGE: ANARCHY

Amerika’da geçen bir çok kişiye göre ütopik bir senaryo,ancak hiç olmayacagı anlamına gelmez keza çok yakın zamanda suçsuz bir siyahi gencin Amerikan polisi tarafından katledilmesi sonrasında yaşanan sokak olayları buna çok açık bir örnek. Kitlesel ve toplumsal olayların çıgrından çıktıgında nasıl bir anarşi olabilecegine dair doneler bir kaç ay önce amerika’da yaşandı.Filme yöneltilen daha dogrusu senaryosuna yöneltilen belli başlı eleştirilerin içinin ne kadar boş olduguna delalettir bu yaşanan olaylar.Film özetine geçmek gerekirse,senaryosu ve oyunculukları harkulade.Senarist James DeMonaca ciddi anlamda replikler ve karakterler üzerine bayagı kafa yormuş.Filmin başarısı zaten gişe hasılatıyla da ortada.Aslında Arınma Gecesi filmi bir devam filmi.İlk serisinden dahada harika bir film ortaya çıkmış ve ciddi anlamda görsel efektleri dolu bir film.Lafı fazla uzatmadan özetle alakalı şunları söylemekte fayda görüyoruz; Bir geceliğine her türlü şiddetin serbest olduğu Arınma gününde, 5 insanın yolu Los Angeles sokaklarında kesişir. Saldırganlar evlerini kullanılmaz hale getirdiği için sokakta kalan bir anne ve kızı, oğlunu öldüren adamdan intikam almak için sokağa çıkmış bir polis memuru ve arabaları bozulduğu için evlerine yürümek zorunda kalan bir çift. Bu insanlar, kendilerini bekleyen tehlikelerle yüzleşmek ve canlarını kurtarmak için birlikte mücadele etmek zorundadırlar.Gerilim ve korku had safhaya ulaşır , ve bu gerilim izleyiciler üzerinde oldukça gergin bir hava yaratır. Amerikan sinemasının kof filmleri içinden gayet güzel sıyrılan ve kalitesiyle kendini isbat eden 2014 yapımı bu filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..




Tür: Aksiyon, Film 2014, Gerilim, Gerilim-Psikoloji, Korku
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 6.5
Yönetmen: James DeMonaco
Oyuncular: Frank Grillo , Kiele Sanchez , Zach Gilford , Carlos Gallardo , Carmen Ejogo Senaryo : James DeMonaco Yapımcı : Michael Bay , Andrew Form

http://kiyakfilm.com/hd-izle/arinma-gecesi-anarsi-the-purge-anarchy/





23 Kasım 2014 Pazar

KAPIDAKİ DÜŞMAN – ENEMY AT THE GATES

Kapıdaki Düşman (2001) Gerçekleşmesi imkansız bir hayal düşlememişseniz, gerçek anlamda bir hayaliniz yok demektir.. Yönetmenliğini Jean-Jacques Annaud üstlenirken oyuncu kadrosunda Jude Law, Rachel Weisz, Ed Harris, Joseph Fiennes, Ron Perlman ve Bob Hoskins gibi isimleri izleyeceksiniz.. Film Dram- Savaş-Aksiyon türlerini barındırıyor.. Konusuna gelecek olursak, İkinci dünya savaşında geçen ve Stalingrad Muharebesini konu alan film Rus keskin nişancı Vasiliy Grigoryeviç Zaytsev ve Alman keskin nişancı Erwin König savaş tam ortasında geçen düellosuna şahit olacaksınız.. Filmi hiç unutmam on bir yıl önce izlemiş tabi daha sonra televizyonda falan denk geldiğinde defalarca sıkılmadan göz attığım unutulmaz bol aksiyonlu bir savaş filmi olarak hafızama kazınmış yani kısaca çocukluğumun filmlerinden.. Öncelikle yönetmen Jean-Jacques Annaud bir çok filmini izledim Gülün Adi Tibette Yedi Yıl ve bana göre en önemli pek bilinmeyen keşfedilmeyi bekleyen filmi Ateş Savaşı gerçekten yönetmenin yapmış olduğu filmler ile adından her zaman söz ettirmiş başarılı bir sinem adamıdır.. Film ayrıca ikinci dünya savaşında yaşanmış bir olay olması sizi filmin içine daha da çekiyor.. Savaş türündeki bu filmi bana göre bu zaman kadar yapılmış en iyi savaş filmleri arasına girer.. Özellikle hareketli bol aksiyonlu bir savaş filmi, bir an olsun sıkılma gibi bir durum yok iki keskin nişancının mücadelesi birbirlerini alt etmek için her yolu denerler.. Savaşın ortasın iki keskin nişancının kedi fare oyunu böyle bir ortamda yeşeren bir aşk hikayesi.. Artık bu savaş iki keskin nişancı için kişisel hesaplaşmaya dönüşmüştür.. İki sniper canlandıran Jude Law ve Ed Haris performanslarının zirve yaptığı iki usta oyuncunun en sevdiğim filmlerinden bir tanesi ve Rachel Weisz, Joseph Fiennes ve Ron Perlman oyuncu kadrosu oldukça güçlü.. Özellikle Sniper kullanılan filmleri sevenler bu filmden daha da bir tad alacaklardır.. Filmin İmdb puanı: 7.5 benim gözümde daha fazlasını hak edenlerden.. Call of duty oyunu ile ilgili olanların film kesinlikle ayrı bir yeri vardır.. Jude Law hayranlarına ve savaş filmi seven sinemaseverler tavsiye ederim.. 8.7 Biliyorum, ana vatanımız için hayatını veriyorsun. Buradaki herkes biliyor, düşmeyeceksin. Buradaki herkes seninle gurur duyuyor. Baban öldü. Erkek kardeşlerin öldü. Faşist katil sürülerinden öcümüzü al!. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..


Tür: Dram, Gerilim, Savaş-Tarih, Tarih
Yapım: 2001 - ABD , Almanya , İngiltere , İrlanda
IMDB Puanı: 7.6
Yönetmen: Jean-Jacques Annaud
Oyuncular: Jude Law , Rachel Weisz , Ed Harris , Joseph Fiennes , Ron Perlman Seslendirenler : Martin Glyn Murray , Eddy Joseph Senaryo : Jean-Jacques Annaud , Alain Godard Yapımcı : Alain Godard , Alisa Tager
http://kiyakfilm.com/hd-izle/kapidaki-dusman-enemy-at-the-gates/




KARGO – CARGO

Benzeri bir çok filmler.Cargo filmide hemen hemen digerlerinden farkı yok ancak kaçırılma mesafesi sadece insanda merak uyandırıyor.Lafı fazla uzatmadan özete geçmek gerekirse şunları diyebiliriz;Natasha adında genç bir kadın, insan kaçakçılarının eline düşer ve Rusya’dan Meksika’ya kaçırılır. Onu Meksika sınırından arabayla geçirip New York’taki patronlara teslim etme görevi, Mısırlı bir aracı olan Sayed’e verilir. Ancak yol boyunca yaşadıkları ikili arasında garip bir bağ kurulmasına neden olur, bu bağ kaçakçıların planlarını tehlikeye sokacaktır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..





Tür: Dram, Drama
Yapım: 2011 ABD
IMDB Puanı: 5.2
Yönetmen: Yan Vizinberg
Oyuncular: Sayed Badreya , Anita Storr , Darja Schabad , Misha Kuznetsov , Vaughn Goland Senaryo : Yan Vizinberg , Lee Peterkin Yapımcı : Yan Vizinberg , Abigail Honor

http://kiyakfilm.com/hd-izle/kargo-cargo/

TOKAREV – RAGE FİLM İZLE

2014 yılı ABD ile Fransa ortak yapımı gerilim, aksiyon ve suç türündeki bu film uluslararası film sitesi olan IMDB’ den aldığı puan beş virgül altı olmuştur. Filmin başrollerinde usta aktör Nicolas Cage yer alırken, yönetmenlik koltuğunda da Paco Cabezas oturmaktadır. Filmin başrolüne eşlik eden Danny Glover , Peter Stormare , Rachel Nichols , Max Ryan Senaryo : Jim Agnew , Sean Keller isimler oldukça dikkat çekmektedir. Bulunduğu suç dünyasından uzaklaşmış ve ailesi ile birlikte sıradan bir hayat yaşamaya başlayan Paul çok sevdiği kızının bir Rus mafyası tarafından kaçırılması ile birlikte eski arkadaşlarını bir araya toplar ve kızının intikamını kendi yolları ile aramaya başlar.Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Aksiyon, Film 2014, Gerilim, Suç
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 5.1
Yönetmen: Paco Cabezas
Oyuncular: Nicolas Cage , Danny Glover , Peter Stormare , Rachel Nichols , Max Ryan Senaryo : Jim Agnew , Sean Keller
Yapımcı : Richard Rionda Del Castro , Patricia Eberle

http://kiyakfilm.com/hd-izle/tokarev-rage-film-izle/

TOPLU KONUTLAR – TOWER BLOCK



2012 İngiltere yapımı gerilim, aksiyon fortmatında izlenilebilecek güzel bir film.Uluslararası film sitesi olan IMDB' den aldığı puan beş virgül dokuz olmuştur. Bakarsınız ama görmemezlikten gelirsiniz. İşitirsiniz ama duymamazlıktan gelirsiniz. Farkındasınızdır ama bilmemezlikten gelirsiniz. Tüm bunların toplamında elde ettiğiniz tek şey ölüm.Son yıllarda sıkça karşılaştığımız tek mekan filmlerinden birisiyle daha karşı karşıyayız. Hikaye olarak aslında oldukça başarılı buldum ve diğer yorum yapan arkadaşların aksine ben izlerken keyif aldım diyebilirim. Tabi ki eksileri hissedilir derecede fazlaydı lakin zaten bu kadar geri planda kalmış bir yapımdan mucizeler beklemek de pek doğru olmazdı zannediyorum. Gizemli atmosferi finale kadar korumayı başarabilselerdi şayet ( Yaşadıkları kaosun sebebini çok erken farkettiler ) eminim daha kaliteli bir film olabilirdi. Oyuncu performanslarının da beni çok tatmin ettiğini söyleyemem. Zaten tanıdığım ve daha önce izlediğim isimler değildi. Kurtis’ in zıpırlığı ve asi karakteri zaman zaman sinir bozucu olsa da tuhaf mimikleriyle beni güldürmeyi başardı.Sonuç itibariyle kötü bir filmdi diyemem. Korku filmlerini gayet iyi başaran İngiliz’ ler ne yazık ki diğer türlerde pek etkili olamıyorlar. Sıkılmadan izledim.Kiyakfilm.com güzel takipçilerinede tavsiye ederim.

Tür: Aksiyon, Filim 2012, Gerilim, Gerilim-Psikoloji
Yapım: 2012 İngiltere
IMDB Puanı: 5.9
Yönetmen: James Nunn, Ronnie Thompson
Oyuncular: Jack O'Connell , Ralph Brown , Steven Cree , Nabil Elouahabi , Sheridan Smith Senaryo : James Moran Yapımcı : James Harris , Mark Lane

http://kiyakfilm.com/hd-izle/toplu-konutlar-tower-block/


22 Kasım 2014 Cumartesi

ÇOCUKLUK – BOYHOOD

2014 Amerika Birleşik Devletleri yapımı,dram agırlıklı Çocukluk filmi sizlerin duygu dünyasında oldukça iz bırakıcagına eminiz.Filmin enteresan hikayesi var.Before Sunrise, Before Sunset ve Before Sunset’ten oluşan üçlemesiyle sinemaseverlerin gönlünde taht kuran Richard Linklater’ın, 2002 yılından beri her sene 4 oyuncusuyla buluşarak çektiği Çocukluk’un Çekimleri 12 yıldır sürüyor. Bu başarılı projenin senaryosunu ise Richard Linklater ismi kaleme almıştır. Filmin tüm maliyetini ceplerinden bir çırpıda masaya koyan isimler ise filmin yapımcılık görevini üstlenenler yani Anne Walker-mcbay , John Sloss olmuştur. Ellar Coltrane’in canlandırdığı Mason adlı bir çocuğun ilk okul yıllarından koleje girmesine kadar olan süreçteki büyümesine tanıklık ettiğimiz film, onun bir yandan boşanmış anne ve babasıyla yaşadıklarına odaklanırken, bir yandan da Linklater’in kendi kızı Lorelei Linklater’ın canlandırdığı sinir bozucu kız kardeşi Samantha ile olan ilişkisine dikkat kesiliyor. Mason’a çocukluktan ergenliğe geçişteki 12 yıllık yolculuğunda eşlik ettiğimiz Çocukluk; bize hiç çaktırmadan deneyimin, büyümenin, değişen ve kaçan anların benzersizliğini anımsatıyor. Imdb puanı 8.6 olan ve ciddi anlamda büyük emek harcanmış olan filmimizi kaçırmamanızı tavsiye eder.





Tür: Dram, Drama, Film 2014
Yapım: 2014 ABD
IMDB Puanı: 8.6
Yönetmen: Richard Linklater
Oyuncular: Ethan Hawke , Ellar Coltrane , Patricia Arquette , Lorelei Linklater , Megan Devine
Senaryo : Richard Linklater
Yapımcı : Anne Walker-mcbay , John Sloss

http://kiyakfilm.com/hd-izle/cocukluk-boyhood/

BAY PEABODY VE MERAKLI SHERMAN: ZAMANDA YOLCULUK

2014 yılı ABD yapımı olan bu filmin türü animasyon macera ve aile oalrak belirlenmiştir. Filmin yönetmenlik koltuğunda Rob Minkoff ismi dikkat çekmektedir. Bay Peabody, büyük bir işadamı, kaşif, bilim adamı, gurme, Olimpiyat Madalyası sahibi bir atlet ve bir dahi olmasının yanında, dünyanın en zeki ve en başarılı köpeğidir. Bir numaralı icadı WABAC makinesi sayesinde o ve evlatlık aldığı “insan” oğlu Sherman zamanda geri giderek dünyamızı değiştiren olaylara tanıklık ederler. Ancak Sherman zaman yolculuğunun kurallarını çiğnediğinde, iki kahramanımız geçmişi düzeltmek ve geleceği kurtarmak üzere bir maceraya atılacaktır.

Tür: Aile, Animasyon, Çizgi Film, Film 2014, Macera
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 7.0
Yönetmen: Rob Minkoff
Oyuncular: Leslie Mann , Stanley Tucci , Lake Bell , Dennis Haysbert , Stephen Tobolowsky
Senaryo : Ted Key , Craig Wright Yapımcı : Jason Clark , Denise Nolan

http://kiyakfilm.com/hd-izle/bay-peabody-ve-merakli-sherman-zamanda-yolculuk/


SEFİLLER – LES MİSÉRABLES

Harika bir başyapıtla karşınızdayız.Dünyaca ünlü Rus romancısı Victor Hugo’nun harika eseri sefiller sinemaya aktarıldı.Victor Hugo’nun 19. Yüzyıl Fransa’sında geçen klasik romanından kurgulanan başarılı sahne müzikalinin bu uyarlamasında şartlı tahliyeyle salınmış Jean Valjean kurtuluş aramaktadır.
Mahkum 24601, Jean Valjean hapishaneden şartlı tahliyeyle çıkmıştır ve inatçı müfettiş Javert’ten uzak durmaya çalışırken bir yandan da yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. 19. Yüzyıl Fransa’sında geçen hikaye 1832 Temmuz Devrimi’nin perde arkasında sonuca bağlanmaktadır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..


Tür: Dram, Drama, Filim 2013, Film 2014, Müzikal
Yapım: 2013 İngiltere
IMDB Puanı: 7.7
Yönetmen: Tom Hooper
Oyuncular: Helena Bonham Carter , Russell Crowe , Hugh Jackman , Anne Hathaway , Amanda Seyfried Senaryo : Alain Boublil , Claude-michel Schönberg Yapımcı : Tim Bevan


http://kiyakfilm.com/hd-izle/sefiller-les-miserables/

ADALET İÇİN – MİCHAEL KOHLHAAS

2014 yılı Almanya ve Fransa ortak yapımı bu filmin uluslararası film sitesi olan IMDB' den aldığı puan altı birgül iki olarak belirlenmiştir. Efsane bir filmle daha karşınızdayız.Özet olarak ; Michael Kohlhaas, dürüst bir at taciridir. Ailesiyle huzurlu bir yaşam sürdürürken bir derebeyiyle tartışınca yalnızca mal varlığını değil, ailesini de tehlikeye atmış olur. Ancak onur mücadelesinden vazgeçmeyen Kohlhaas, bir ordu kurar ve bütün ülkeyi ateşe atmak uğruna hakkını arar. Filmin yönetmeni des Pallières’in Yedi Samuray ve Andrey Rublev gibi epik yapımlardan etkilendiği söyleniyor. Ortaçağ’ın en büyük şiddetiyle hüküm sürdüğü 1500′lerde geçen Michael Kohlhaas, Heinrich von Kleist’ın aynı adlı romanından uyarlandı ve Cannes Film Festivali’nde yarıştı.Bu harika filmi sunmaktan kiyakfilm.com ailesi olarak gurur duyarız.

Tür: Dram, Film 2014, Tarih
Yapım: 2014 - Almanya , Fransa
IMDB Puanı: 6.2
Yönetmen: Arnaud Des Pallières
Oyuncular: Mads Mikkelsen , Bruno Ganz , David Kross , Sergi López , Amira Casar Senaryo : Arnaud Des Pallières , Christelle Berthevas Yapımcı : Serge Lalou


http://kiyakfilm.com/hd-izle/adalet-icin-michael-kohlhaas/

21 Kasım 2014 Cuma

EFSANE DÖRTLÜ 2 – Sİ DA MİNG BU 2

Macera aksiyon türündeki bu fantistik film 2013 yılı Çin yapımı bir filmdir. Yönetmenlik koltuğunda Gordon Chan'ın oturduğu bu film uluslararası film sitesi olan IMDB den aldığı puan gaddarca olup beş virgül dokuz olarak belirlenmiştir. Bizim beyazperde kariyer tecrübemizle bu filmin altı virgül beş puanı hak ettiğini iğnelememiz gerekir. IMDB'deki abilerin hoşlanmadığı yahut birçok özel nedenlerden ötürü pervansızca yorumlamar ile birçok filmi karalama kampanyası ile kötülediğini bilmekteyiz. Bu yüzden örnek bu filmdeki gibi her IMDB puanına aldanmamanızı rica ederiz. Efsane Dörtlü 2 filminin başrollerinde Chao Deng, Yifei Liu, Anthony Wong Chau-Sang gibi isimler dikkat çekmektedir.Filmimizin konusuna gelince Kuzey Song Hanedanlığı zamanında bölgede sahte para dolaşımı yaygınlaşmıştır. İmparator Huizong’un emri ile Baş Komutan Liu olaya el atarak huzursuz kaldıkları olay karşısında büyük bir operasyona imza atar. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Aksiyon, Filim 2013, Macera
Yapım: 2013 - Çin , HongKong
IMDB Puanı: 5.9
Yönetmen: Gordon Chan
Oyuncular: Yifei Liu , Collin Chou , Anthony Wong Chau-sang , Ken Lo , Yiyan Jiang Senaryo : Gordon Chan

http://kiyakfilm.com/hd-izle/efsane-dortlu-2-si-da-ming-bu-2/

SABOTAJ – SABOTAGE | 2014 |

2014 yılı ABD yapımı aksiyon macera ve dram türündeki bu filmin uluslararası film sitesinden aldığı puan beş virgül sekiz olumştur. Kaliteli oyuncu kadrosu ve iyi konusuyla ön plana çıkan bir film Sabotage. Bu kadroyu görünce konusunu araştırmadan izledim filmi. Saf bir aksiyon filmi bekliyordum ancak öyle değildi. Tamam aksiyon vardı ancak 15-20 dakika vardı. Aksiyonun yanı sıra gerilim, suç ve slasher öğeleri de vardı. Film genelde katilin kim olduğunu bulma konusu üzerinden gittiğinden yer yer durağan yapıda olabiliyor ama ben filmi izlerken bir an olsun sıkılmadım. Hep bir merak içerisinde oldum acaba katil kim çıkacak falan diye. Slasher demişken, gerçekten de ölümler Testere serisindeki gibi olmuş. Onlar kadar vahşi değil tabi ki ama bir aksiyon-gerilim filminde bu kadar vahşi ölümler gördüğümü hatırlamıyorum. Unutmadan, Sam Worthington ve Josh Holloway film için resmen evrim geçirmişler. Sam Worthington’ı tanıdım ancak Josh Holloway’i, Sam Worthington’dan daha az değişim geçirmesine rağmen tanıyamadım bile. Kısa saç ve bıyık onu gerçekten çok değiştirmiş. Ben filmi beğendim. Hatta bu sene çıkan en kaliteli aksiyon-gerilim filmlerinden biri olduğunu düşünüyorum. Sonu biraz zorlama olsa da çok havalı bir şekilde bittiğini söylemeliyim. Unutmadan, umarım Arnold Schwarzenegger bu filmdeki gibi lider adam rolünü oynamaya devam eder ileride oynayacağı filmlerde de. Bu tür roller bence onu daha karizma yapıyor. Gerçekten beğendim filmi ve türü sevenlere tavsiye ederim. Arnold’ın son yıllardaki en kaliteli filmlerinden. Bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..



Tür: Aksiyon, Dram, Film 2014, Gerilim
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 5.8
Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Arnold Schwarzenegger , Sam Worthington , Joe Manganiello , Josh Holloway , Terrence Howard Senaryo : Skip Woods Yapımcı : Skip Woods , Albert S. Ruddy

http://kiyakfilm.com/hd-izle/sabotaj-sabotage-2014/

EVA |İZLE

2010 yılı Romanya yapımı savaş, tarih ve dram türündeki bu filmin uluslararası film sitesi olan IMDB'den aldığı puan beş virgül altı olmuştur. Bu puan bazı özel nedenlerden olduğunu düşünerek gaddarca kanaat getirilen bir puan olduğunu düşünmekteyiz. Avrupa sinemasının son dönemdeki yükselen yıldızlarından olan Romanya’dan dünya sinemasına çok güzel bir dram filmi hediye ettigini söylemek gerekir.Filmimizin konusu özetle şöyle; Dram tarzında olan film henüz on altı yaşındayken tanıştığı bir gençle ilişki yaşayan Eva’nın yaşadıklarını konu alıyor.Eva on altıncı doğum gününde Tudor ile tanışır. İlk gördüğü andan itibaren Tudora aşık olur. Tudor ile uzun yıllar geçireceğinden habersiz onunla birlikte olmaya başlar. Bakalım Kahramanlarımızı hayatın uzun yolculuğunda neler bekleyecek muallakta olan soru işaretlerinden biridir.Bu soruların üstüne gittikçe enteresan olaylar gelişecektir. Bu filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..


Tür: Dram, Savaş-Tarih, Tarih
Yapım: 2010 Romanya
IMDB Puanı: 5.6
Yönetmen: Adrian Popovici
Oyuncular: Dustin Milligan , Vincent Regan , Vanessa Redgrave , Michael Ironside , Patrick Bergin Senaryo : Steve Attridge , Adrian Popovici , Radu Petrescu-aneste Yapımcı : Adrian Popovici , Cornelia Palos


http://kiyakfilm.com/hd-izle/eva-izle/

KAN BAĞLARI – BLOOD TİES

2014 yılı ABD yapımı suç ve dram türündeki bu filmin uluslararası film sitesi olan IMDB'den aldığı puan altı virgül beş olmuştur. Frank Pierzynski (Billy Crudup) türlü pisliklere bulaştıktan sonra hapse düşmüş, çıktıktan sonra daha temiz bir hayat sürmeye çalışsa da sonunda tekrar kendini aynı bataklıkta bulmuş bir suçludur. Kardeşi Chris ise (Clive Owen) New York Polis Departmanı’nda görevli bir polistir. 1970′lerin mafya ortamında bu iki kardeş, karşı karşıya gelmek durumunda kalırlar. Fransız aktör ve yönetmen Guillaume Canet’nin yönettiği filmde başroldeki ikiliye Oscar ödüllü Fransız yıldız Marion Cotillard eşlik ediyor. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..



Tür: Dram, Film 2014, Suç
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 6.5
Yönetmen: Guillaume Canet
Oyuncular: Clive Owen , Billy Crudup , Marion Cotillard , Mila Kunis , Zoe Saldana Senaryo : Guillaume Canet , James Gray


http://kiyakfilm.com/hd-izle/kan-baglari-blood-ties-2/

8 Kasım 2014 Cumartesi

DERİNİN ALTINDA – UNDER THE SKİN

2013 Amerika/Birleşik Krallık ortak yapımı.Sinemanın ünlü yıldızlarından olan Scarlett Johanson filmde başrol olarak yer alıyor.Beklentilerinizi çok fazla yüksek tutmanın bi alemi yok.Çok süper bir film değil ancak eleştirildigi kadarda kötü değil.Zamanınız bolsa izleyebilirsiniz. Bu dram türündeki filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Filim 2013
Yapım: 2013 ABD/İNGİLTERE
IMDB Puanı: 6.3
Yönetmen: Jonathan Glazer
Oyuncular: Scarlett Johansson , Antonia Campbell-Hughes , Krystof Hádek , Paul Brannigan , Robert Goodwin Senaryo : Jonathan Glazer , Walter Campbell Yapımcı : Nick Wechsler , Tessa Ross

http://kiyakfilm.com/hd-izle/derinin-altinda-under-the-skin/

ÇOCUKLARIM İÇİN – FREE RİDE 2014 İZLE

2014 yılı harika bir aile dramıyla karşınızdayız.Gerçek hayattan alınmış hikayeler, diğer kurgu filmlere nazaran benim için daima daha cezbedici. Free Ride ‘ı da bu duygularla seyretmeye başladım ve yanılmadığımı bir kez daha gördüm. İki kızıyla beraber hayata tutunmak isteyen bir annenin, uyuşturucu dünyasına girmesi ve sonrasında yaşadıklarının samimi bir diller anlatıldığı film; usta oyunculuklarla birleşince tüm sinemaseverleri tatmin edecek bir macera-drama haline gelmiş.Güzel günleri ümid eden bir kadının mücadelesini beyazperdeye aktaran dört üçlük bir film. Filmin yönetmenlik koltuğunda Shana Betz oturmaktadır ve görevini başarılı bir şekilde kullanmıştır. www.kiyakfilm.com 70′lerde geçen ve müziklerinin de oldukça kaliteli olduğu bu filmi bence mutlaka seyredin.

Tür: Aksiyon, Dram, Drama, Film 2014, Gerilim
Yapım: 2014 ABD
IMDB Puanı: 5.6
Yönetmen: Shana Betz
Oyuncular: Cam Gigandet , Anna Paquin , Liana Liberato , Drea De Matteo , Yvette Yates Senaryo : Shana Betz Yapımcı : Anna Paquin , Cerise Hallam Larkin


http://kiyakfilm.com/hd-izle/cocuklarim-icin-free-ride-2014-izle/


7 Kasım 2014 Cuma

OPERATİON ROGUE İZLE

Filmimizde Amerika yeniden kötü adamlaradan kurtarıyor bizi.Güneydoğu Asya’nın ormanlarında derin bir terör örgütü tehlikeli bir kimyasal bomba yaratmak için malzeme çaldı. Onları durdurmak için Kaptan Max Randall (Mark Dacascos) ve Marines ekibi işe koyulur. Randall ekibi terörist liderinin oğlunu öldürür, grup kızı (Williams) Wallace’ı kaçırarak yanıt verir.Kurtarma operasyonuda arkasından gelir.Filmin ilerleyen boyutlarında aksiyon had safhaya ulaşıyor.F16 uçakları Skorsky helikopterleri,bol patlama bol silah bol aksiyon sizi bekliyor.
Zamanınız varsa izlenilebilecek bir film.kiyakfilm.com Operation Rogue full hd izlemek isterseniz kaçırmayın deriz.İyi seyirler.

Tür: Aksiyon, Film 2014
Yapım: 2014 ABD
IMDB Puanı: 4.2
Yönetmen: Brian Clyde
Oyuncular: Mark Dacascos , Sofia Pernas , Treat Williams , Billy Campbell , Ronald Asinas Senaryo : Mike Maclean Yapımcı : Roger Corman

http://kiyakfilm.com/hd-izle/operation-rogue-izle/

KÖTÜ KELİMELER – BAD WORDS

2013 Amerika Birleşik Devletleri yapımı komedi filmi olan Kötü Kelimeler filmini kaçırmamanızı şimdiden tavsiye ederiz.Film hakkında bir kaç kelime bahsetmekte fayda var diye düşünüyoruz.Tabi burda filmin yönetmeni,başrol oyuncusu ve senaristi olan ünlü Amerikalı komedyen Jason Bateman dan bahsetmesek olmaz.30 yıldır aktörlük yapan Jason Bateman’ın ilk yönetmenlik denemesi…Andrew Dodge’unda ilk senaryosu… Peki bu “ilk” lerin sonucunda ortaya çıkan ne derseniz, gayet keyifli bir yapım derim. Kiyakfilm.com olarak filmimizi fullhd formatında izlemek isterseniz tavsiye ederiz.iyi seyirler. Tarzını “komedi” olarak belirleyerek vizyona sürülen filmlerde hazmedemediğim iki durum var. Birincisi komedi ile sululuğu karıştırmaları, ikincisi ise güldürmek için çareyi belden aşağı esprilerde görmeler. Bad Words bu anlamda da gayet dengeli bir çizgide. yani sululuk ve cinsel espriden medet ummamış. Ama küfür tabiki var; o da ölçülü ve tam yerinde. 40 yaşındaki bir adamın ülke genelindeki 7.sınıf öğrencileri arasında yapılan heceleme yarışmasına, kurallardaki bir açığı kullanarak katılmasının anlatıldığı Bad Words; kahkahalarla güleceğiniz bir komedi filmi değil ama baştan sona yüzünüzde bir tebessümle seyredebileceğiniz, hatta sonu biraz dramatik bir yapımda diyebiliriz.Son bir parantez açmak gerekirse filmin IMDB puanı 6.7.Tekrardan iyi seyirler dileriz.

Tür: Filim 2013, Komedi
Yapım: 2013 ABD
IMDB Puanı: 6.7
Yönetmen: Jason Bateman
Oyuncular: Jason Bateman , Kathryn Hahn , Allison Janney , Judith Hoag , Patricia Belcher Yapımcı : Jason Bateman , Ted Hamm

http://kiyakfilm.com/hd-izle/kotu-kelimeler-bad-words/



BEYAZ FIRTINA – THE WHİTE STORM

2013 Hong Kong / Çin ortak yapımı aksiyon filmimiz aksiyon adına harikalar yaratıyor.Filmin ilk yarısında konunun giriş ve gelişme kısımları oldukça güzel işlenmiş. İzlerken iyi bir uzakdoğu filmi daha keşfettim diyerek hevesli bir şekilde izledim ancak ikinci yarıda filmde düşüş başladı. Konu ve ara sahneler uzadıkça uzadı coğu zaman sıktı. Filmin final kısmı da bana göre tatmin edici değildi. imdb’den aldığı puanı bu denli haketmeyen bir film ancak yine de izlenebilirliği var.Unutmadan ımdb puanı 6.7 olarak kayıtlara geçmiştir.
www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler.

Tür: Aksiyon, Dram, Drama, Filim 2013
Yapım: 2013 - Çin , HongKong
IMDB Puanı: 6.7
Yönetmen: Benny Chan
Oyuncular: Louis Koo , Ken Lo , Ben Lam , Ching Wan Lau , Lan Law Senaryo : Benny Chan , Manfred Wong Diğer Adı : Reikuiemu: Saigo no jûdan
http://kiyakfilm.com/hd-izle/beyaz-firtina-the-white-storm/




ÇATIDAKİ RÜZGAR – PETALS ON THE WİND 2014

Filmimiz romandan yola çıkarak beyazperdeye aktarılan bir seri yapımıdır.Abd menşeili bu filmimizde dram teması oldukça agır işlenmiştir.Filmin özetine bakmak gerekirse ; Cathy, Christopher ve Carrie on yıl aradan sonra kendi geçmişleri hakkında keşfedilmeyi bekleyen bazı sırlarla yüzleşmek zorunda. Julian, Christopher ve Cathy esaret sırasında birbirleri için yasak duyguları ile yüzleşmek zorunda. Cathy büyükannesi ve kocası Bart’ın planları karşısında, yaşanan sırlarla dolu bir yaşam içinde iken Foxworth Hall geri döner.Cinayetlerin,kötü oyunların ardı arkası kesilmez.
Heather Graham isminden bahsetmeden geçmek olmaz.1970 ABD dogumlu seksi yıldızımız Scream serisi ve The Hangover’daki olaganüstü rolleriyle ününe ün katmıştır.Oynadığı irili ufaklı tüm rollerin altından kalkmayı bilmiştir.Film hakkındaki bir detay ise yayınlandıgı ilk iki haftada 6 milyon gişe yapmıştır.
Kesinlikle nefesiniz kesilecek,nutkunuz tutulacak.Fullhd kalitesinde izleyeceginiz Çatıdaki Rüzgar filmini kaçırmamanızı tavsiye eder,kiyakfilm.com ailesi olarak iyi seyiler dileriz.

Tür: Dram, Drama, Film 2014
Yapım: 2014 ABD
IMDB Puanı: 6.4
Yönetmen: Karen Moncrieff
Oyuncular: Heather Graham , Ellen Burstyn , Will Kemp , Rose McIver , Bailey Buntain


http://kiyakfilm.com/hd-izle/catidaki-ruzgar-petals-on-the-wind-2014/


6 Kasım 2014 Perşembe

GALAKSİNİN KORUYUCULARI – GUARDİANS OF THE GALAXY

Filmin özetine ve genel olarak senaryosuna bir bakış yapmakta fayda var.Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan’la başı derde girer. Ronan’ ın tek amacı içinde sonsuzluk taşı olan küreyi ele geçirmektir ve bu hayali tüm evreni tehdit altına alabilir. Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini birbiriyle hiçbir ilgisi olmayan uyumsuz bir ekibin içerisinde bulur; tehlikeyi yok etmek isteyen Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun’un yoldaşı olan ağaç adam Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax ile işbirliği içerisine girer. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan bu beşli, evren için gerçekten tehlike arz eden bu kürenin gücüne ve peşindeki düşmanlarına karşı mücadele verirler.Guardians of The Galaxy ekibi Marvel’ın en köklü ekiplerinden biridir hatta The Avengers’tan bile daha önce çıkmış. öyle olmasına rağmen maalesef ki The Avengers kadar ilgi görmedi ve haliyle çok da popüler olamadı. fakat Marvel MCU konusunda o kadar başarılı oldu ki The Avengers ekibinin dışında da yeni filmler çekmeye başladı ve Marvel’ın hedefleri gerçekten çok büyük. The Guardians of The Galaxy’nin bir sürü tanıtımı ve fragmanı yayınlandı. sanırım en çok fragmanı yapılan Marvel filmi bu oldu ve ben de bütün tanıtımları izledim. bu yüzden filmi izlemeden önce maalesef ki çok heyecanlanamadım ama izlerken öyle olmadığını bizzat gördüm. evet fragmanlarda gördüğümüz bazı sahneler filmde yok ama fragmanlarda gördüğünüz aksiyon, komedi ve maceranın iki katı var. filmin her sahnesini soluksuz izledim diyebilirim. her şey inanılmaz özenle hazırlanmış. James Gunn beni gerçekten çok şaşırttı. özellikle bu kadar vasat filmler çeken bir adamdan bu kadar harika bir filmin çıkması çok şaşırtıcı ve de güzel oldu. görsellik çok üst düzey olmuş, görsellik kadar ekibin arasındaki diyaloglar da çok akıllıca hazırlanmış ve filmin yıldızı kesinlikle Rocket Raccoon’du benim için. söylediği her şeyde ve yaptığı her şeyde bir müzdariplik var. bunun dışında Chris Pratt gerçekten Star Lord olmuş. hani RDJ nasıl Tony Stark’sa, Hugh Jackman nasıl Wolwerine’se Chris Pratt de gerçekten Star Lord olmuş. bir dahaki filmde neler yapıcak şimdiden merak etmeye başladım bile. her Marvel filminde gerçekten çok şaşırıyorum daha ne kadar ileri gidilebilir bilmiyorum ama her sene birden fazla Marvel filmi izlemek benim için çok büyük bir gurur. mutlaka izlemelisiniz. filmin şarkılarına bayılacaksınız ve kesinlikle bu zamana kadarki en eğlenceli ve en komik Marvel filmi bu! www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler.720 p kalitesinde ve Türkçe Altyazılı formatında izleyebilirsiniz.

Tür: Aksiyon, Aksiyon-Macera, Bilim Kurgu, Film 2014, Macera
Yapım: 2014 ABD
IMDB Puanı: 8.5
Yönetmen: James Gunn
Oyuncular: Chris Pratt , Zoe Saldana , Benicio Del Toro , Karen Gillan , Lee Pace Seslendirenler : Vin Diesel , Bradley Cooper , Josh Brolin Senaryo : James Gunn , Nicole Perlman Yapımcı : Kevin Feige

http://kiyakfilm.com/hd-izle/galaksinin-koruyuculari-guardians-of-the-galaxy/

YOU’RE NOT YOU

2014 yılı abd yapımı bu filmin uluslararası film sitesi olan IMDB den aldığı puan dudak uçuklatıcı cinsten olup yedi virgül üç puan olmuştur. Ünlü yönetmen George C. Wolfe’den bir eser daha. Başarılı projelere imza atmış olan bu usta yönetmenden bir büyük proje daha. Filmimizin adı “You re Not You”. Bu muhteşem filmin senaryosu ise Jordan Roberts , Michelle Wildgen , Shana Feste gibi usta kalemlere aittir. Filmin maliyetini ceplerinden karşılayarak yapımcılık kokartlarını göğüslerine takmaya hak kazanan kişiler Hilary Swank , Denise Di Novi olmuştur. Konu itibarı ile gündemde olan ALS hastalığınada dikkat çeken bu film sosyal sorumluluk adı altında da birçok ödül almıştır. Filmin oyuncu ekibinde Josh Duhamel , Hilary Swank , Ali Larter , Emmy Rossum , Julian McMahon gibi önemli isimler yer almaktadır. Başarılı bir yazar olan Kate (Hilary Swank) kendisine konan ALS teşhisi sonrası bir yardımcıya ihtiyaç duyar, bu iş için de delifişek, sorumsuz bir üniversite öğrencisi olan Bec (Emmy Rossum) bulunur. Kate’in eşi Evan’la sorunları vardır, Bec ise ilişkilerinde istikrarı bulamamıştır. Bu iki farklı kadın tuhaf ama fazlasıyla dürüst bir bağla birbirine bağlanırlar. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Dram, Drama, Film 2014
Yapım: 2014
IMDB Puanı: 7.3
Yönetmen: George C. Wolfe
Oyuncular: Josh Duhamel , Hilary Swank , Ali Larter , Emmy Rossum , Julian McMahon Senaryo : Jordan Roberts , Michelle Wildgen , Shana Feste , WGA Yapımcı : Hilary Swank , Denise Di Novi


http://kiyakfilm.com/hd-izle/youre-not-you/

NİNJA KAPLUMBAĞALAR – TEENAGE MUTANT NİNJA TURTLES İZLE

2014 yılı ABD yapımı aksiyon, macera ve komedi tadında bu muhteşem filmin uluslararası film sitesi olan IMDB den aldığı puan altı virgül üç olmuştur. Bu puanı düşük olarak görmek siz sinemaseverlere gaflet ve dalalete sürükleyecektir. Bu harikulade eserin yönetmenlik koltuğunda ünlü yönetmen Jonathan Liebesman oturmaktadır. Jonathan Liebesman filmin galasında verdiği bir demeçte “bugüne kadar birçok filme imza attım lakin hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum” demiştir. Filmin yapımcıları olan Michael Bay ve Ian Bryce tüm maliyeti karşılamaktan oldukça memnun kaldıklarını belirtmişlerdir. Filmin senaryosunu ise Kevin Eastman , Peter Laird , Josh Appelbaum , André Nemec , Evan Daugherty gibi usta kalemler proje haline getirmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Megan Fox , William Fichtner , Whoopi Goldberg , Mos Def , Will Arnett gibi ünlü ABD oyuncuları göze çarpmaktadır. Özellikle seksi Megan Fox filme çok ayrı bir hava katmıştır diyebiliriz. New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. usta Splinter’ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar.
Kanal 6′nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O’Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir. Bu harikulade başarılı bir filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..

Tür: Aile, Aksiyon, Aksiyon-Macera, Film 2014, Komedi
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 6.4
Yönetmen: Jonathan Liebesman
Oyuncular: Megan Fox , William Fichtner , Whoopi Goldberg , Mos Def , Will Arnett Senaryo : Kevin Eastman , Peter Laird , Josh Appelbaum , André Nemec , Evan Daugherty Yapımcı : Michael Bay , Ian Bryce

http://kiyakfilm.com/hd-izle/ninja-kaplumbagalar-teenage-mutant-ninja-turtles-izle/