29 Ağustos 2014 Cuma

SIKIYSA YAKALA – CATCH ME IF YOU CAN

2002 Amerika film sektörü yapımı, 2 dalda Oscar adayı ve 141 dakikalık harika bir Spielberg yapımı karşınızda. Gerçek bir hikayeden alınmasının yanı sıra hikayesi anlatılan başroldeki kahramanın azılı bir soyguncu olmasına rağmen baştan sona gülümseyerek izleyebileceğiniz, şaşıracağınız enterasan bir konusu var filmin.
Filmin konusu ise; FBI ajanları iz sürerek olağanüstü yetenekleri olan genç bir dolandırıcıyı yakalamaya çalışır. Pilot, doktor, savcı vekili kimliklerine bürünerek, 26 ülkede dolandırıcılığa karışan zor bir lokma vardır karşılarında.
Steven Spielberg filmini, Catch Me If You Can: The Amazing True Story Of The Most Extraordinary Liar (Kolaysa Yakala: Sıradışı Bir Yalancının İnanılmaz Ama Gerçek Hikayesi) kitabından uyarlamış. 60'lı yılların sonunda geçen film gerçek bir karaktere dayanıyor. Azınlık Raporu ile farklı bir kulvara yönelen sinemacının kişisel (pozitif) temalarına geri döndüğü görülüyor. Aile kurumunu her şeyin tepesine koyan ve polisiye bir masal anlatan yapım, tam bir efsanevi klasik film olmaya aday gibi gözüküyor. Ayrıca film, yönetmenin sinemasında uzun bir süredir görmediğimiz sıkı bir mizah duygusuna da sahip. Bu mizah bizi zaman zaman güldürecek, zaman zaman şaşırtacak film içersinde. Bir çok duyguyu harmanlayarak bize harika bir film seyretisi sunmuş bir yapım karşımızda. Harcadıkları bütçenin 7 ile 8 katı arasında harikulade bir kazanç elde ettiğini de söylemeden geçemiyeceğiz filmin. Film IMDB oylamasında da 350 binden fazla kişinin katıldığı oylamada, gördüğünüz gibi harika bir rakamı kapmıştır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..




2002 / ABD
Yönetmen: Steven Spielberg
Yapımcı: Steven Spielberg, Michel Shane, Walter F. Parkes, Laurie MacDonald
Senarist: Frank Abagnale, Stan Redding, Jeff Nathanson
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Amy Adams, Martin Sheen, Nathalie Baye
Müzik: John Williams
Görüntü Yönetmeni: Janusz Kamiński
Kurgu: Michael Kahn
Dağıtıcı: DreamWorks
Tür: Macera
141 dakika
Bütçe: 52.000.000 $
Hasılat: 351.000.000 $

http://kiyakfilm.com/hd-izle/sikiysa-yakala-catch-me-if-you-can/http://kiyakfilm.com/hd-izle/sikiysa-yakala-catch-me-if-you-can/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder