31 Temmuz 2014 Perşembe

LEGO FİLMİ – THE LEGO MOVİE

Legolar evreninde süre gelen bu filmde, herhangi bir adam olan Emmet, ummadığı bir anda bulunduğumuz bu koca dünyayı kurtaran bir kahraman olabilme şansına sahip olur. Legoların yaşamalarını sürdürdükleri dünya, zorba ve son derece kötü bir lego tarafından tehdit edilmekte ve günden güne parçalara ayrılmaktadır. Bu devam eden yıkımı durduracak kişi ise yanlışlıkla olağanüstü MasterBuilder ile karıştırılan Emmet'tir. Emmet bu karışık durumu yani bu yanlış anlaşılmayı gidermek yerine kahraman olmayı seçecektir. Ve dört kişilik bir ekip kurarak kendilerine şu görevi verirler. Görevleri, parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yeniden bir arada tutmak yani yapıştırmaktır.
Filmin yönetmen koltuğunu Phil Lord ve Chris Miller paylaşırken seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Will Ferrell, Liam Neeson ve Elizabeth Banks gibi yıldız isimler yer alıyor.
IMDB'de 100 binden fazla oy almayı da başarmıştır. Bu kadar yüksek bir oy almasının yanında gişede de inanılmaz bir başarı göstermiştir bu animasyon filmi. Toplamda 60 milyon dolar civarında bir harcama yapan film, bu harcamanın 8 katından fazlasını da cebe indirgemiştir. Bu kadar yüksek metrajlı ve başarılı bir animasyon filmini de yaş aralığı sunmadan önünüze koymak bize mutluluk veriyor. Bu değişik filmi www.kiyakfilm.com un siz sinemaseverlere sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler.

2014 / ABD, Avustralya, Danimarka
Yönetmen: Phil Lord, Christopher Miller
Yapımcı: Dan Lin, Roy Lee
Senaryo: Phil Lord, Christopher Miller
Uyarlama: Dan Hageman, Kevin Hageman, Phil Lord, Christopher Miller
Oyuncular: Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Nick Offerman, Alison Brie, Charlie Day, Liam Neeson, Morgan Freeman
Müzik: Mark Mothersbaugh
Görüntü Yönetmeni: Pablo Plaisted
Kurgu: David Burrows, Chris McKay
Prodüksiyon: Village Roadshow Pictures, RatPac-Dune Entertainment, Lego System A/S, Vertigo Entertainment, Lin Pictures, Animal Logic, Warner Animation Group
Dağıtıcı: Warner Bros. Pictures
Tür: Macera, Animasyon,
100 dakika
http://kiyakfilm.com/hd-izle/lego-filmi-the-lego-movie/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder