31 Temmuz 2014 Perşembe

İNANILMAZ AİLE – THE INCREDİBLES

Süper kahraman Mr. Incredible kötüleri yakalayıp onları adalate teslim etme işinden ayrılmaya karar verip, artık bu uzun ve yorucu maceradan emekli olma kararı alır. Artık basit bir iş bulup ailesiyle daha fazla zaman geçirmeye başlayacağna söz verir inanılmaz baba. Lakin kısa bir süre sonra yaptığı işten sıkılmaya başlar. Günden güne de bu içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Artık dayanamamaktadır. Ve bunların yanında da o yokken dünya yeniden suçlularla dolup taşmaya başlamıştır ve insanların tekrardan ona ihtiyacı vardır. Çocukları da kendisi gibi olağanüstü güçlere sahip olan Mr. Incredible yeniden sahalara dönme kararı alır ve macera bu sefer çocuklarının da dahil olmasıyla bambaşka bir boyutta gerçekleşecektir.
Film inanılmaz bir rakam olan 90 milyon doların üstünde bir bütçe ile çekilmiştir. Henüz 2004 yılında bu harcanan para tabiki de olağan üstü bir rakamdır bir animasyon filmi için. Ancak 650 milyon dolara yakın yaptıkları bu inanılması güç hasılat işin boyutunu değiştirmiştir. Ve tabi ki doğal olarak en iyi filmler arasındaki yerini hemen kapmıştır. Bu harika derecede kazanılan para filmin ikincisini de keyifle çektirecektir ekibe.
IMDB’de 350 bine yakın kişinin oylamasında 8.0 rakamını adlarının üstüne yazdırmışlardır. Bizde www.kiyakfilm.com olarak bu harika ailecek izlenebilecek komediyi sizlere sunuyoruz. Bu filmi www.kiyakfilm.com un siz sinema meraklılarına sunduğu ayrıcalıklardan faydalanarak keyifle ve HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Film.n en kıyak adresi kiyakfilm.com iyi seyirler diler.


Tür: Aile, Aksiyon, Animasyon, Macera
Yapım: 2004 / ABD
IMDB Puanı: 8.0
Yönetmen: Brad Bird
Oyuncular: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Spencer Fox, Jason Lee, Samuel L. Jackson, Elizabeth Peña, Brad Bird
http://kiyakfilm.com/hd-izle/inanilmaz-aile-the-incredibles/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder